Eli ollaan aloitettu agilityn harrastaminen täällä Porin päässä. Huomasin West Coast Agility Teamin sivuilla ilmoituksen, että tilaa ryhmissä olisi esteet osaaville koirakoille. Sähköpostittelun jälkeen löysin meidät istumasta kuumassa bussissa matkalla agi-treeneihin :) Eli eilen treenattiin ja matkustetaan ainakin toistaiseksi treeneihin bussilla. Treenipaikkana on ilm. joku entinen autohalli, mutta siellä oli yllättävän ei-kuuma. Ajattelin suljetun tilan olevan kuin pätsi, mutta siellä oli sopivan lämmintä ;) 

Ryhmässä oli kolme muuta koiraa, kaksi miniä ja yksi medi. Muiden koirien tasosta en ole varma, ainakin yksi taisi kisata kakkosissa. Harjoitus sisälsi 14 esteen radan ja siinä oli kepit, kontaktina a-este, hyppyjä, rengas ja putkia. Yllättävän hyvin itse muisti radan ja yksinkertaiset ohjauskuviot tulivat luonnostaan. Viime treenauksesta on kuitenkin yli puoli vuotta.. Ekalla kierroksella otettiin parin esteen pätkissä ja palkkasin välillä. Kepit meni loistavasti, ainoastaan ekalla kerralla vähän liikaa yritin opastaa aloitusta. Se oli aivan turhaa :D Koska kovastakin vauhdista jarrutti oikeaan väliin, jesh! Nyt pitää vaan itse yrittää seuraavilla kerroilla ottaa vähän etäisyyttä. Tokalla kierroksella otettiin rata kahdessa erässä ja sekin meni hyvin.

Oletan, että tän blogin päivitystahti on tulevaisuudessa vähän tiheämpi, katsotaan kui meidän käy.. Tästä onkin mukava jatkaa kesää ja nauttia(??) helteistä :)