Jep, eli maanantaisin ja keskiviikkoisin siis on agireenit ja hyvin on harrastus jo päässy vauhtiin.. Ainaki mun mielestä! Ollaan otettu aitaa (hyppyä), putkea, keppejä, puomia ja pussia.. Ma oli ekan kerran puomiharkat ja Into pääs kyllä hyppään ekalta nousulta alas, mutta eipä traumoja jääny.. Ekan kerran meni namia seuraten ja vähän ehkä jopa täristen, mutta toisella kerralla ei meinannu meikä eikä apuohjaaja ehtiä mukaan ku koiruus kiirehti loppupäätä kohti! Täytyy nyt sitten vain olla tarkkana tuon alastulon kanssa ja sen kontaktin!

Tänään oli vain yksi ohjaaja ja kun ryhmässä on yhdeksän (?) koiraa, niin omaa vuoroaan joutui odottelemaan.. Meillä en koe sitä tällä hetkellä ongelmaksi, koska koira on muutenkin virtaa täynnä niin oppii samalla rauhoittumaan muiden koirien ympäröimänä. Varsinkin se bestis-Nemo on ollut niin suurena kiinnostuksen kohteena aiemmin, että hypin tänään melkein tasajalkaa, kun Intsukka seuraskin ihan muita koiria kuin suorittavaa Nemoa! Eli pieniä voittoja koko ajan.. :) Ja viimeiset puoli tuntia se hengaili melkein koko ajan naru löysänä mun vierellä. Ehkä tuo tuosta aikuistuu tai ainakin kasvaa vähän.. EHKÄ! Ja pikkuhiljaa! :D

Nyt sit pitäs tota tottista ruveta reenaileen kanssa.. Ollaan nyt parina iltana otettu ihan kotiympyröissä (ulkona kuiteski) seuraamista suoraan liikkeestä eli ollaan unohdettu se perusasennosta lähteminen.. Ainakin nyt hetkeks, jos sillä sais sitten vähän vauhtia yms tähän toimintaan! Kun kuitenkin tajuaa pysähdyttäessä, että istutaan. Siis koira, ei emäntä :) Jooh, mutta nyt taitaa olla sitten aika iltaulkoilun ja nukkumisen..