Pieni oli jo pelko, että tästä tulee ihan agility-blogi, mutta ei sentään ;) eilen käytiin porukalla tottistelemassa. Eka otettiin ryhmässä paikallaoloa. Into oli ihan jees (lopussa vähän nousi..), mutta varmuuden vuoksi oli remmin päässä ja meikä seiso vaan parin metrin päässä. Pitää yksinään ny tuota reenailla, että tulee varmemmaksi ja sitten kunnolla muittenkin kanssa.

Seuraaminen oli ihan ok kanssa, tosin emännän asennossa vähän huomauttamista ;) Käännökset oli ihan kanssa ok, vaikka niitä ei viä oo erityisesti reenattu. Täyskäännös pitää nty kanssa opettaa. Luoksetulo otettiin vielä niin, että oli namit/kädet merkkinä eteen tulemisesta.

Uutena asiana opetettiin liikkeestä maahanmenoa. Koira seuraamaan vauhdista, pysähdys ja käsky maahan. Suht nopeasti koira rupesi kuuntelemaan, että mitä se käskee vaikka alussa tarvitsi parikin maahan komentoa. Sitten lyhennettiin aikaa kauan pysähtymisestä tuli käsky maahan. Siihen vaiheeseen päästiin, että pysähdyin ja heti käsky maahan ja koira oppi meneen nopeempaan alas. Eli tätä ruvetaan nyt reenaan kanssa urakalla. Kyllä tuosta reenamisesta aina pieni kipinä jää. Varsinkin, kun koira ei hirveesti tarttis, että se sen "kaiken" osais :)