Olipahan agilityn täyteinen viikonloppu perjantaista sunnuntaihin.. Perjantaina lähettiin ennen puolta päivää liikenteeseen ja perillä Kokkolassa oltiin kolmen aikaan. Heti ilmottautumaan ja ulkoiluttaan koiria.

Perjantaina oli A-kisa: Radan kulkua joutui miettimään ja ohjauskuvioita myös. Tuloksena 20 vp ja yliaikaa puolen minuutin verran. Sen verran taidettiin ainakin kepeillä keskustella niiden menemisestä yms...

Lauantaina B-kisa: Iina ohjasi Inton ja tuloksena 0!! :D Kiitos Iina! Kuvasin rataa kameralla ja kädet tärisi kuin olisi lapsensa esitystä ollut koulun joulujuhlassa katsomassa ;)

Lauantain C-kisa: Tuloksena HYL. Koiran suorittamisesta ei oikein tullut mitään ja omakaan pää ei kyllä ollut mukana siinä suorittamisessa..

Sunnuntain D-kisa: Aamulla satoi vettä, mutta se ei haitannut meitä.. Kisa oli samalla karsintakisa hoffien agimestis-radalle.. Tuloksena 10 vp (keppien aloituksesta kielto ja toinen kielto aidalle, kun juoksi siitä ohi katsomaan tuomaria) ja yliaikaa sen seurauksena 1,29 tms. sekuntia.. Olen itse tyytyväinen ko. rataan, koska koira oli hyvin mukana ja tuomarin luo juoksemisenkin olisin omalla aikaisemmalla käskyttämisellä varmaan voinut estää.. Tällä radalla omakin pää kesti hyvin mukana, ilmeisesti pakon edessä ;)

Sunnuntain E-kisa: Oli hyppyrata ja rata vaikutti mukavalta.. Jätin koiran ekan aidan taakse istumaan ja koira oli hyvällä fiiliksellä. Katsoi koko ajan mua eikä kuikuillut muualle lähdössä. Sitten kutsuin sen hyppään ja tää juoksee ekan esteen ohi... Sama "temppu" oli aamun radalla onnistunu ihan täysin.. Koira takas lähtöön ja yhdessä matkaan. Itellä meni tässä kyllä niin pasmat sekaisin, että radasta ei enää tullut mitään ja seurauksena HYL. Tää oli myös ainoo rata millon haisteli ympäristöö...

Hoffien mestisrata oli melkein sama kuin toi E-kisan ratakin. Päästiin hyvin matkaan, mut en ehtiny koiran edelle/olin väärällä puolella ja Into meni väärään päähän putkea.. Mutta siitä jatkettiin sitten rata loppuun ja viimenen puolisko menikin sitten hyvin. Näytettiin, et osataan me jotain ;D

Muuten oli kyllä aivan huippureissu! Mukana oli myös kolme muuta (siis mun ja Iinan lisäksi) meidän seuralaista kisaamassa ja hienoja tuloksia kaikilla. Mökki sijaitsi jossain reilun kaheksan kilometrin päässä ja oli sellainen "koirankoppi", mutta ihan ok sinne mahduttiin. Tosin eipä siellä muuta aikaa vietetty kuin nukuttu :) Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen tapahtuma. Runsas rotukirjo kaikissa luokissa, mikä oli loistavaa ja loistava, rento tunnelma. Ehkä ensi vuonna sitten uudestaan ;)