Viikko vierähti taas nopeaan ja viikonlopun vietin kaverin luona Kuopiossa. Sunnuntaina tulin kuitenkin kotiin jo hyvissä ajoin ja ehdin agi-reeneihin. "Pikkukoira" oli kyllä kovin innoissaan, kun saavuin. Vaatteita pitikin sitten haistella pitkän aikaa, olihan niissä koirien ja heppojen hajuja :)

Olen taas viime aikoina pohtinut paljonkin mun ja Inton agi-uraa ja suhdetta ylipäätään, tosin pääsemättä mihkään lopulliseen tulokseen ;) Nyt oli kuitenkin itellä selkeenä päämääränä, että mennään samat harjoitukset kuin muutkin eikä tehdä tarkoituksella lyhyempiä pätkiä. Eka harjoitus pääsi käyntiin vasta, kun koira oli ensin tehny vähän kunniakierrosta. Pyysin luokse ja vähäeleisesti pannasta talutin sen takas istuun aloilleen. Siitä sitten lähdettiin hyvin yhdessä tuumin liikkeelle ja koira pysähty loistavasti, kun sanoin "tässä" ja käänsin sen kepeille. Ja pysy mukana koko radan pätkän, jesh!

Sit seuraava harjoitus oli samaa pätkää, mutta toiseen suuntaan ja mukana oli myös A-este. Siinä tuli aidan jälkeen taas haahuilua, ehdin sanoon koiralle "ota" eli alakontaktille menon, mut koira sai jonku hajun nenäänsä ulkoa ja kävi sitä haisteleen. Sitten se muina miehinä palas takas päin ja suoritti aan. Ihan ihme hemmo! :D Sitten taas vähäeleisesti pannasta kiinni ja aata edeltäneen aidan taakse istuun ja suoritettiin sitten loppurata hyvin. Lopuks oli viä vauhtisuoraa, jossa tuli vain yksi aidan kieltäminen, kun oli varmaan oma käsky vähän liian myöhässä. Onnistuneet harkat, vaikka tota hajujen perään lähtemistä oli, mutta koira kuitenkin teki töitä, kun minä olin sitä tarpeeksi ajoissa ohjaamassa ja käskyttämässä. Ensi viikon reenejä odotellessa :)