Syksy on jo ihan nurkan takana ja sitä rupeaa miettimään, että mitäs sitä on taas saanut kesän aikana aikaan.. Noh, ei kai sitä kesää oikein ollutkaan paitsi kalenterin mukaan :) Treenit on ny liikkunu tottiksen ja agiliidon parissa. Tottiksessa koira jää aika hyvin liikkeestä istumaan ja luoksetulo on kans plussan puolella. Nyt osataan noutaa patukkaa, joten pitäisi tässä ottaa takas kuvioihin noutokapula ja katsoa miten sillä toimii..

Agilityssä on tapahtunut keppien kanssa huima harppaus eteenpäin. Meidän iskä katkoi meille tolpat heidän pihaansa ja siellä ollaan ahkerasti käyty reenaamassa niitä. Koira osaa nyt itsenäisesti jo mennä niitä keppejä. Ainakin, kun on mun vasemmalla puolella.. :D Välillä sitä haahuilua edelleen esiintyy ja sitten taas hetkittäin mennään yhdessä eteenpäin.

Eilen illalla oli mölliagility-kisat meidän omalla reenikentällä. Saatiin ootella omaa vuoroamme melkein pimeän tuloon asti.. Rata oli suhteellisen kimurantti, radalla oli kaikki kontaktit ja putkiin piti lähettää aina eri päistä.. Itselle radan muistaminen on suhteellisen helppoa, joten siihen en uskonut homman kaatuvan.. Eikä se sitten kaatunutkaan.. Intomies oli taas vähän enemmän haahuilu tuulella kuin normisti. Alussa heti mä olin auttamatta myöhässä kääntämässä sitä aidalle, joten se juoksi suoraan a-esteelle, "tuomarin" luo ja mihin sattuu.. Sitten taidettiin mennä taas pätkä jo ihan hyvin, kunnes taas piti vähän maastoa haistella.. Ennen keppejä otin sen haltuuni ja parin kepin jälkeen se meinas oikasta. Korjasin ja sitten mentiin loppukepit ihan loistavasti. Loppusuora meni myös jees ja koira irtos hyvin. Eihän meille tullu ku 12 virhettä, joista pari ehkä hylkäyksiä :D

Lauantaina sitten sinne näyttelyyn katsomaan, mitä käy.. :)