On mukana aina, kun tullaan lenkiltä kotiin päin! Into on selkeästi löytänyt sisäisen äijänsä tässä kevään mittaan ja kaikki paskasimmatkin ojat on käytävä juoksemassa läpi! Mutta toisaalla ei sitä muuten voisi vapaanakaan pitää, kun se sinne menee kuiteski.. :) Onneks on kämpässä helpot pesumahdollisuudet ja koiran voi jättää eteiskäytävään kuivumaan rauhassa, ettei pääse ympäri kämppää sotkemaan. Eilen oltiin ihan kylkiä myöten (siis koira oli) mustassa p*skassa, kun heittäytyi mustaan ojaan! Ei varmaan oikein itekään tajunnut, että se olisi niin syvä. :D

Tämä tapahtui pyöräilylenkin päätteeksi.. Kuten varmaan aiemmin mainitsin, niin ollaan selvitty tuosta pyöräilystä uskomattoman hyvin. Noh, ilo oli ehkä vähän ennenaikaista, koska eilen se ei sitten mennyt ihan niin loistavasti.. En tiedä vaikuttiko reitin suunnan muutos koiraan vai mikä sillä oli, kun kyttäili pyörän takana ja vaihteli puolta. Saman tien, jos pysähdyin hyppäsi päälle ja kiehnäsi siinä.. Otettiin pieni tottiskin kaatosateessa keskellä metsää ja se sujui tositosi hyvin. Ei noussut paikallamakuusta, vaikka vahingossa (?) menin sanomaan, et hyvä. Tai nousi noin sentin maasta ja laskeutui sitten ilman erillistä käskyä takaisin! Ja veikkaan, et toi kiehnäys ja kyttäys johtui tosiaan tosta reitin suunnan muutoksesta, koska kun päästiin sille eniten käytetylle tienpätkälle, niin juoksi nätisti pitkin pientareita ja kaukana pyörästä! Eli ehkä pitää opetella tosiaan kaikkiin suuntiin lenkkeilemään..

Uimassa käytiin perjantai-iltana ihan kaksin. Tai siis minä heitin keppiä ja Into haki ne lähelle rantaa :D Koska ei oikein tajua tuota noutamisen periaatetta.. Ei sillä, ei sitä ole kovin harjoiteltukaan.. Ihan hyvin lähti rantaa pitkin, oltiin vain sen verran kaislikkoisessa ja matalassa lahdessa, että meni ehkä enemmän kahlaamiseksi. Mutta pääasia, että lähtee sinne veteen yksinäänkin!