tiistaina oltiin heti reippaita Iinan kanssa, pakattiin koirat autoon ja lähdettiin Jämsään reenaamaan. Ekka mentiin tekeen jäljet kentän läheiseen metsään. Intolle tein 2 jälkeä. Eka oli vähän liian lyhyt varmaan vain vajaa 20 metriä (ilmeisesti minäkään en ole kovin hyvä tekeen noita jälkiä ;P )... Joten ajoin sitten suoraan perään toisen jäljen, jonka olin tehnyt valmiiksi. Se oli ehkä melkein kaksinkertaisen mittanen ekaan ja menikin huomattavasti paremmin. Molemmissa jäljissä oli eka pari namia joka toisella askeleella ja sitten noin 10-15 askeleen välein. Ja lopussa tietenkin sitten isompi keko namia. Eli aika vauhdilla mentiin varsinkin eka jälki ja toisenkin jäljen alku. Noin puolivälissä rauhoittui oikeasti tekemään töitä ja menikin erittäin tarkasti jäljen päällä :)

Ekalla jäljellä meni ihan sen jäljen vieressä ja myös toisen alussa.. Milläköhän sen saisi sitten menemään siinä jäljellä eikä sivussa..? Vai onko sillä kuinka suuri merkitys edes, tietty sitten kepit jää huomioimatta myöhemmin.. Nameja ei voi lisätä, koska sitten venkoillaan ees taas.. Auttaako jäljen enempi vanhentaminen asiaan? Ja tiettyhän tuulikin sitten kuljettelee hajuja mihin sattuu..

Jälkien jälkeen mentiin sitten tottistelemaan. Vähän seuraamista (mitä pitäisi kyllä päivittäin tehdä, jotta tajuais koirakin että mitä pitää tehä...) ja sitten luoksetuloa. Edelleen koira tulisi jostain syystä suoraan sivulle, varmaankin vaikutusta paljolla perusasennon harjoittelulla.. Eli nämä PITÄÄ ny ottaa tehosyyniin ja harjoitteluun! Kuhan jostain vielä saisi itselle sen viimeisen motivaation... Patukan kanssa palkkaaminen ja leikkiminen on myös työn alla ja nyt sitten otin eka vähän leikkiä ja yllättävää kyllä, Into toi mulle sitä lelua takaisin vedettäväks.. Tietty vielä se ei osaa rinnastaa patukan kanssa leikkimistä samanlaisena palkkana kuin namia, mutta varmaankin (toivottavasti ainakin) pian.. Eli meidän reenaus on yhtä jossittelua ja pitäis-mentaliteettia. Toivotaan, että näistä päästään yli! Eihän meillä varsinaisesti mikään kiire mihkään ole…

Agilityt on nyt jäänyt kolme kertaa väliin, toivottavasti ensi viikolla ei tule mitään esteitä! Tänään käytiin aamulla myös ottamassa elukkalekurilla rokotukset, jotta on nekin sitten seuraavat kaks vuotta kunnossa. Kuulemma.. Meinasi vaan koiralta mennä jalat poikki heti alkuunsa, kun oli vähän liukasta lattiaa eikä toi hömelö millään osannut rauhottua! Mutta kiltisti oli koko ajan, PIKKASEN rauhaton, mutta niinhän se on aina :)