Elikkäs mitään ihmeitä ei tähän eloon ny kyllä tapahu... Agilityä on nykyisin vaan keskiviikkosin.. Viime viikon ke reeneissä mentiin lopuksi jo ihan kymmenen esteen rata! Tosin harjoteltiin eka pätkissä ja sitten koko höskä.. Muuten meni ihan jees, mutta taas toi koira karkas! Suoraan ku tultiin putkesta ja sitten piti mennä muuri, niin Nemo oli suorassa linjassa siellä muurin takana.. Oma moka, ois pitäny vinkata Iinalle, että oisivat siirtyneet vähän sivuun.. Tai siis pitäshän ton kuunnella muakin, muttamutta.. Selityksen makua siis! :D
Maanantaina eli eilen käytiin yhdessä Iinan ja Nemon kaa Jämsän kentällä reenaileen. Oli ihan hauskaa, vaikka Into haahuili missä sattu.. Niin teki kyllä molemmat, mutta meillä toi kontaktin hakeminen kestää vaan vähän eri tavalla... Pitäs ehkä ottaa nyt vaan sitä kontaktia, niin päästäs ilman emännän kiehumisia eteneen.. Noh, viikonloppunahan se sitten nähdään kun ollaan ihan uudessa ympäristössä  yms, että mitä tapahtuu. Siis se Lappeenrannassa oleva koiraleiri on nyt ja perjantaina lähdetään kohti itää huristeleen.. Jämsässä oli myös agilityesteitä, joita vähän pompittiin. Ilmeisesti omistajienkin motivaatio oli vähän jossain, ku sehän meni sitten vaan valokuvailuks.. ;D Tuloksia saadaan nähdä ehkä joskus..

Mä olen ollut ny pari viikkoa pahassa nuhataudissa eikä se oikein ota heltyäkseen, joten ollaan lähinnä käyty samoileen tolla missä koira voi olla vapaana ja purkaa vähän ittekseen sitä energiaa... Toivottavasti tää pikkuhiljaa hellittää.. Mutta nyt meiltä jää kaks agi kertaa väliin, ku huomen lähdetään (ilman koiraa) kaverin luo Jyväskylään iltapäivästä ja sitten ens viikolla mulla on töitä niin myöhään, ettei kerkee.. Mutta sitten! :) Kertoilen ens vkolla miten leirillä meni!