Lauantaina oltiin Tampereen ryhmänäyttelyssä. Tuomarina oli nainen, joka oli sitten ihan pikkusen ripeä arvosteluissaan.. "Jouduttiin" odottamaan kehään pääsyä varmaan viis minuuttia, vaikka meitä ennen arvosteli ainaki neljä koiraa.. :) Noh, mukavaa vaihtelua. Into oli kehässä ihan mukana, seisoa ei olisi oikein viitsinyt.. Juoksi kuitenkin nätisti ja tuskin nähtiin yhtään laukka-askelta.. Vauhtia varmaan olisi pitänyt olla enemmän, arvostelussa ainakin mainittiin jotain liikkumisesta.. Kirjoittelen sen arvostelun tuonne sivuille jahka ehdin ;) Tuloksena EH ja siihen jäi. Sitten poistuttiinkin samantien eka Ideaparkkiin vähän shoppaileen ja sitten vielä keskustaan. Into sai hengailla hetken autossa parkkihallissa, tiedä sitten mitä on siitä tuumannut.. Ilmeisesti mennyt ilman sen suurempia traumoja.. Tän jälkeen emäntä jäi katsomaan nyrkkeilyä ja sisko kyyditsi koiran kotiin...

Sunnuntaina oli sitten perinteisten agility-reenien vuoro. Mentiin sinne taas uus tsemppi päällä ja koira toimi!! Eka otettiin lyhyt muuri-aita-aita-kepit-juttu. ekalta aidalta piti viedä koira viistossa olevalle aidalle ja sitten kepeille. Pari kertaa lähtö otettiin uudestaan, kun varasti. Kesti sen kuitenkin hyvin ja toisella kierroksella pujottelu oli (vaikka itse sanonkin) loistava! Työnteko sen eteen todellakin on kannattanut. :D Toisena harjoituksena tehtiin edellisellä kerralla kesken jäänyt radan loppupätkä. Siinä oli jo vauhtia mukana kiitettävästi, ei ollut periaatteessa kovin vaikea. Sekin meni hyvin. Sitten oli itsekseen otettavana aita-putki-aita-yhistelmä, jossa piti kieputella ja harjoiteltiin putkeen lähetyksiä. Siinä olin ehkä ite vähän hukassa ja koira myös.. Joten siitä puuttu vähän tekemisen meininki, eli puhtaasti mun omaa syytä.

Sitten meidän tän hetken murheen kryyni: keinu. Eka koetin yksin viedä sitä, kerran sainkin sen just pannasta vietyä koko esteen. Sitten ohjaaja Krista apuun, nakkijono keinulle ja pannasta vietiin sitä este läpi. Krista pehmensi vielä sitä keinun maahan laskeutumista, että ei säikäyttäisi ainakaan.. Vaikka ei se säikyltäkään vaikuttanu siinä, Intolla varmaan joku viides murkkuikä tuloillaan, heh.. En kyllä tiedä, onko viime aikoina ruvennut olemaan jo sen verran hämärää, että se ei ole varma voiko siihen kontakti-kohtaan enää luottaa.. Eli meidän keinussa on tumman punaiset kontakti-värit. Täytyy ens kerralla täydessä valaistuksessa kokeilla sitä, että miten menee..

Tottista ollaan otettu kotioloissa ja vähän muutenkin. Pieni kilpailuvietti nousi, kun oltiin katsomassa toko-kisoja Mäntässä perjantaina.. :) Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!