Lauantaina oltiin piiiitkästä aikaa agilitykisoissa. Tätä ennen käytiin pari kertaa treenaamassa. Eka oltiin kaverin kaa keskenämme ja se tais mennä ihan ookoo. Lähinnä muistuteltiin perusjuttuja... Sitten 14.11. oltiin Vuorelan Lotan koulutuksessa Kana-areenalla. Taas mentiin aika perusjutuilla ja ittelleni tärkeimpiä oppeja oli ehdottomasti se muistutus, että omaa sijoittumista TÄYTYY miettiä. Siitä ei kyllä varmastikaan voi tarpeeksi muistuttaa... Koulutus oli kokonaisuudessaan ihan hyvä ja saatiin ainakin muistuteltua noita esteitä enemmänkin mieleen..

Noh, lauantaina kisoissa noista opeista saattoi olla hyötyä tai sitten ei... Eka rata lähti aivan loistavasti liikkeelle. Sain koiran käännettyä hianosti pari aitaa ja sitten puomille ja koira karkaa sitten putkeen... Eli hylky siitä. Tässä sitten ehkä taas iteltä vähän ote lipesi, kun sen jälkeen koiralla ei ollut enää korvia.... Jollain angstilla saatiin kuitenkin se rata suht ehjin nahoin vietyä loppuun, ei alkanut kovin hyvin. Tästä sitten tietty sisuuntuneena toiselle radalle.

Kaikki oli omaa vuoroa odottaessa hyvin, koira oli ihan mukana yms. Sitten se tapahtuu: hovawartin huumorintaju nostaa päätään!!! Ensin ei anneta ottaa pantaa pois kaulasta, koira makaa välillä maassa ja kiemurtelee niin pirusti... Hetken kuluttua saadaan panta pois ja päästään lähtöviivalle. Koira jää ihan ok odottaan ja sitten lähdetään liikkeelle. Koira karkaa A-esteelle, kutsun sen takas ja päätän, että rata mennään loppuun. Mutta Into oli vähän muuta mieltä. Menee putkeen ihan jees ja siitä kun olis meno taas aalle, niin korvat katoo ja rupee vaan juokseen ympyrää... Koin sit parhaaks rauhottaa tilanteen ja lähtee pois radalta... Hetkikin vielä ja hoffikomentamishepuli ois ollu todellisuutta.. Harmitti kyllä niin vietävästi!!  Koskaan ei ole noin käynyt, treeneissä ehkä joskus ekana kesänä (en kyl muista..) mutta muuten kyllä ainoostaan pihapeleissä... "Onneks" tiedossa ei ole seuraavia treenejä eikä kisoja.. Koira kyllä osas kontaktit ok ja kepitkin oli ekalla radalla loistavat. Mutta tästä jäädään sit määrittämättömän pituiselle agilitytauolle. Jatketaan, kun jaksetaan  Myös tätä blogin kirjoittamista..