Tänään onkin sitten ollut jo vähän lauhempaa ilmaa, tosin emännän eiliset kaverin synttärit veivät suurimman terän tämän päivän koiran kanssa touhuilusta.. Pihalla ollaan pariin kertaan käyty, mutta mitään aivojumppaa ei olla tehty. Ja ei kai sitä aina tarvikaan! Tuolla hoffi-foorumilla jo kirjoittelinkin meidän ongelmasta vanhempien luona käydessä. Eli Into rupeaa joko heti tai hyvin pihan, komentamaan ja riekkumaan ympäriinsä.. Sen takia siellä ei kovin usein käydä, kun sitten menee ekana multa hermot ja sitten on poistuttava paikalta. Ei kivaa!

Omasta mielestäni koiralla on kuitenkin kuri ja välillä on käytetty sitten ihan kunnon voimiakin, että koira taltutetaan. (Huom! Ei kuitenkaan mitään painiotteluita!) Ja kyllä tuo nöyrtyy sitten vahvemman (?) alla, eli sinänsä ei musta ole mitenkään dominoiva..
On sellanen mammanpoika, josta välillä miettii onko hoffi olleskaan. Tai sitten luen aivan väärin koko koiraa! Selvästi sen riekkuminen on huomion hakemista, koska vaikka sitä sitte komentaa ja on sille kovin vihainen ymsyms, niin meininki jatkuu.. Häntä heiluu ja asian vakavuutta se ei käsitä! Nyt ollaan tiistaiksi "sovittu" aika, että mennään porukoille (molempien "pitää" olla paikalla) ja kokeillaan sitten täydellistä piittaamattomuutta. Jos jollain parempia ideoita, niin saa kertoa!!!

Ilmeisesti tosiaan murkkuikään on pikkuhiljaa saapunut koko kersa, kun vapaana ollessaan lenkillä ottaa myös erinäisiä vapauksia..! Esim. yksi päivä viereisellä metsätiellä, joka on talveksi muutettu tieladuksi(missä kuitenkin on kävelijöillä POLKU!!! Hienoa Mänttä, kunta jossa vasta nyt luovutaan koiraverosta!) huomasin takana tulevan hiihtäjän. Kutsuin koiran luokse ja pidin sitten pannasta kiinni sen aikaa, että hiihtäjä oli mennyt ohi. Kun katsoin miehen olleen jo tarpeeksi kaukana, kutsuin koiran "mukaani" ja käännyin vastakkaiseen suuntaan.. Otin ehkä noin kolme askelta ja ihmettelin kun koirasta ei kuulu pihaustakaan; se pirulainen juoksi hiihtäjän kiinni! Eli irtosi noin sata metriä! Ikinä ei ole lähtenyt tuolla tavalla kenenkään perään, vaikka olisi ollut koirakin mukana! Kävi sitten hiihtäjää "moikkaamassa" vierellä ja ryntäsi takaisin. Onneksi hiihtäjä häipyi mutkien taakse, eikä Into enää sitten välittänyt siitä.. Ja että ketutti. Nyt vain sitten odotellaan, että onko paikallisen lehden lukija-palstalla mainintaa! Toivotaan, että ei...

Jos pakkaset pysyvät kunnon lukemissa eli ei tule liian kylmä, lähdetään mekin seikkailemaan jäälle. Meiltä on noin kilometri matkaa järven rantaan.. Jos vaan uskaltaa :) Ollaan edelleen otettu paikalla makuuta, eikä yksi päivä välittänyt vaikka sisko ripusti pyykkejä kuivumaan koiran takana! Eli edes pientä häiriötä. Ja seuraamista otetaan ny pienellä neliöllä, jotta oppii mikä on oikea paikka.. Ja sisällä ei ole paljon enempään tilaa.. :D Ehkä huomenna otetaan sitten jo sisäreenejä.. :)