Jussit oli ja meni. Aattona käytiin metsälenkillä hyttysiä ja muita ötököitä uhmaten ja Ii pääsi myös uimaan. Ois varmaan hakenu keppiä sieltä järvestä koko päivän, mutta johonkin se raja oli vedettävä :) Sunnuntaina oli sitten agility-reenit. Ensin oli suhteellisen helppo reitti, ainoa ongelma oli että A-esteeltä piti suoraan kääntyä putkeen joka meni a:n alta.. Mutta notkeana tapauksena Into hoiti sen mallikkaasti. Mulla pitää olla aina ihan täys huomio koirassa että ehdin komentaan sitä seuraavalle esteelle, ennen kuin se ehtii ajatella muuta.. Toinen harjoitus oli sama rata, mutta toisin päin. Ja nyt piti aidalta viedä ensin putkeen ja sitten laittaa kiipeämään a:ta... Juu, putkesta kiipeämään lähteminen ei ollut ongelma, vaan tietty se että miten sai koiralle taottua päähän että ensin putkeen ja sit vasta kiivetään.. :D Mutta kyllä se sen sitten hokasi, ja mun mielestä yllättävän hyvin jaksoi keskittyä, vaikka ei meinannut eka onnistua millään.. Tietty pari kunniakierrosta piti vetästä, mutta en nyt ees muista enää missä välissä... heh..

Hoffileiri lähestyy ja nyt on hankittu kulkuväline eli auto lainaan ja siihen pitäis nyt jotenkin kehitellä jotain verkkoa tms, että koira pysyis takaosassa ja muuten vois sitten pitää ovia tuuletuksen kannalta auki.. Hienointa ois, jos ois oma auto, missä ois kunnon häkki koiralle, mutta kun ei oo ees sitä omaa autoa... ;) Tavaroitten kasaan haalimisen olen onneksi aloittanut "ajoissa", vaikka varmasti vielä perjantai-iltana jotain puuttuvaa härpäkettä etsitäänkin.. Vielä mitään ei kyllä ole pakattu, mutta pikkuhiljaa..

Huomenna on kanssa agility-reenit, olen lupautunut menemään myös apuohjaajaksi uusille alottelijoille.. Aikas jännää.. :) Ja sitten keskiviikkona on ohjatut tottis-reenit Jämsän suunnalla, pitkästä aikaa. Kertoilenpa näistä ehkä vielä lisää ennen kuin netittömyys alkaa, siihen asti moikka!