Huh, hellettä! :) Keskiviikkona alkoi tosiaan tuo agility ja ihan  hyvinhän se meni. Hain koiran vasta "pakon" edessä pois autosta, ja kaveri-Nemon luo pyrkimiseenhän se ekat viis minuuttia meni... Mutta sitten loppua kohti hokas, et kyllähän ton emännänkin kaa on ihan kivaa.. Eli otettiin putkea ja pientä hyppyä. Putki homman hokas jo toisella rundilla ihan hyvin. Ei tietty ite juossut suoraa päätä sinne putkeen, mutta ei kauaa tarvinnu houkutellakaan :D Hypättiin hyvin pientä aitaa ja se meni kans jees. Lopuks vielä keppejä harjoteltiin pieni pätkä ja se ny meni kans ihan jees, ku makkarakättä seurattiin. Eli tuo alkeiskurssi kestää 10 krt ja kaks kertaa viikossa on harjotukset iltasin. Ja alkeiskurssin jälkeen tulee jatkokurssi, jolle varmaankin mennään kanssa.. Eli koko kesä saadaan reenailla uutta lajia.

Agilityn jälkeen käytiin viereisessä venesatamassa uittamassa ja juoksuttamassa pojat eli Nemon ja Inton. Intosta on tullu kans aikamoinen uimari eli ei jääny enää rannalle ootteleen, et millo kaveri tuo kepin lähemmäs. Ja meinashan tuo sitten hukuttaakin Nemon!! Ei voi ainakaan vahtimatta jättää uimaan tai oikeastaan edes selkäänsä kääntää, ettei käy pahemmin..

Into on hengaillut nyt aika paljon siskon kanssa, ku mä oon ollut nyt melki joka päivä töissä. Siskolla ei oo vakkaritöitä, niin on käyny koiruuden kanssa sitten meidän porukoilla "pihahommissa" sun muuta. Nauroinkin, että noinkohan on, että elokuun jälkeen koira ei enää välitä musta mitään :D Koska nyt on viä enemmän vapaapäiviä mullakin, mut heinä-elokuu niin oon aikalailla "aina" töissä. Noh, tekee varmaan kyllä ihan hyvää koiran olla ilman muakin, kun on välillä aika riippuvainen.. Mut nyt ei auta muu ku lähteä sinne töihin!