Ainakin Tampereen KV tältä vuodelta.. :) Tuloksena H. Eli sitä mitä odotettiinkin.. Koira käyttäytyi kehässä taluttajan näkökulmasta yllättävän hyvin, joten ei voi olla muuta kun tyytyväinen! Koiruus vähän pomppi kyllä, että josko siitä olisi johtunut arvostelun (koko arvostelu löytyy sivujen tuloksia-kohdasta) viimeinen lause: "ei liiku tänään hyvin". Mutta enemmän ravia me saatiin tänään aikaiseksi, kun tammikuussa Lahdessa.. :D

Muuten järjestäjiä ei voi kehua, kun isot koirat oli ahdettu pieneen D-halliin ja siellä ei kukaan mahtunut kulkemaan ilman ärräpäitä... Eikö näyttelyssä käynnin pitäisi olla rentouttava ja mukava kokemus, eikä hermoja raastava painajainen?! Ja ulkokehiäkin olisi voinut pari järjestää, kenelläkään tuskin olisi ollut edes mitään sitä vastaan. :)

Into on aivan poikki päivän reissusta.. Ehkä meidän seuraava näyttely on kuitenkin vasta sitten Tervakoskella, kun muuten painaa noi työt päälle ja koiran voisi antaa nyt sitten vielä vähän kehittyä! Tulemme nyt siis panostamaan käyttöpuoleen, jos siitä saataisiin kanssa jotain tulosta jossain vaiheessa... Ehkä syksyllä joku alokasluokan toko tms.. Sitä täytyy miettiä.. Nyt syömään ja lepäämään!