Viime vuonna olin mukana katsomassa, kun Seinäjoella Wallsport-areenalla tms. pidettiin agilitykisat ja paikka oli aivan mahtava. Tekonurmikenttä ja loistavat puitteet. Ja nyt ku oma koira on "kilpailukunnossa" niin pitihän sinne itsekin lähteä. Inton kanssa ollaan ollaan viimeksi oltu agi-kentällä syyskuun puolessa välissä, sitä ennen oli kisat Oriveellä elokuun lopulla. Eli pieni tauko ollut, joten varsinaisesta kilpailukunnosta ei ehkä voi puhua... Osallistuttiin kahteen rataan. Ekaa kertaa jouduttiin myös ootteleen karsinoissa lähtöä eli namit sun muut piti jo siinä vaiheessa unohtaa. Eka rata oli hyppäri ja alkupuoli meni suorittaessa pari estettä, koira haahuili, seuraavat pari estettä, koira haahuili... Sitten sain sen jotenkin käsiini ja viimeiset kaheksan estettä meni loistavasti!! Ekan radan kohokohtia oli ehdottomasti kepit, niissä oli vauhtia! Loppuosa oli positiivinen ja tietty se, et koira pysy tällä kertaa radalla.

Toka rata sitten alkoi paremmin, mutta sitten radalla ollut a-este kiinnosti Intoo liikaa. Kävi siellä varmaan kolme kertaa...  Sitten kepit meni kans hyvin, kunnes ite tungin itteni niin lähelle, että koira ei pystyny enää pujotteleen, arrgh!! Sitten muutama este ok, yks haahuilu yleisöä kohti, koira takasin ja sitten se ihana aa. Otti ylösmenokontaktin ok ja PYSÄHTYI alastulokontaktille! Tosin mä ehdin kyllä siihen koiran viereen alastulolle, mutta veti kyllä suun sellaiseen hymyyn että. Tätä on siis muutamaan kertaan kesällä hinkattu.. Myös keinulla ja puomilla kontaktit otettiin. Loppusuora ja maalissa oltiin. Molemmilta radoilta siis hylyt, mutta kuitenkin ok sellaiset. Päämäärä oli suorittaa ne kakskytä estettä molemmilla radoilla, joten siihen päästiin! 

Treenimahdollisuutta agiin ei tällä hetkellä oo, joten nää tais olla toistaiseksi meidän vikat kisat. Tosin motivaatiota kyllä ois sekä treenaamiseen että kisailuun... Pitäis vaan olla se auto, mutta kun ei oo niin ei sille sitten mahda mitään... Joten tässä vaiheessa tolle haahuilulle sun muulle ei jaksa miettiä syitä, ja onhan niitä jo "muutamaan" kertaan pohdittu. Yritetty paljon kaikkee, mutta näillä mennään.. Muuten aiotaan nyt taas jatkaa tota tokoilua. Tokoilut jäi viime kuussa nollaan, kun näin koiraa vain viikonloppuisin. Viime viikolla käytiin vähän leikkimässä yms, mutta tästä jatketaan. Kaikille hyvää joulunodotusta, ihmettelen taas, että mihin tääkin vuosi meni... Toivotaan siis lunta ja pakkasta!