Mun ei varmastikaan kuuluisi enää valvoa, mutta kun untakaan ei saa... :) Eli huomen aamulla startataan kohti Tamperetta ja siellä on ollaan sitten junnu-kehässä näytillä.. Meidän kaikki toiminta on edelleenki vähän hataralla pohjalla tai vauhdikkaalla, ihan kuinka vaan... Seisomista on reenailtu, juoksemista rinnalla ei oikeestaan juurikaan.. Otankohan mie taas kovin tosissani tätä touhua..?! Noh, kyllä sen sitten huomenna taas näkee.. Toive on, että koira osaa käyttäytyä eikä lennetä kehästä kesken pihalle... Muuten ollaan kaikkeen arvosteluun tyytyväisiä!

Ja nyt sitten vihdoin sain uudet sivut meille tehtyä! Sinne pääsee tuosta valikon www-linkin takaa! Palautetta saa antaa, niin parannellaan niitä sitten pikkuhiljaa.. Koska en mikään kauhea nero ole, niin jouduin niitä vähän muokkailemaan ainaki näin alkuun vähän ei-toivotuiksi, että toimivat explorer-selaimessakin.. Ite kun tuppaan käyttään Firefoxia..

Mutta nyt sitten vielä koiran kanssa pihalle ja vähän kamojen pakkaamista! Jos ei hirveästi hävetä, niin kertoilen huomenissa kuinka kävi! :)