Eilen oli kyllä sitä huumaa jo aamusta lähtien! Käytiin ennen mun töihin tuloa treenaamassa tua Sassissa, joka on vanha, hetkittäin käytössä oleva lentokenttä. Kerranki oli auto, niin viitti lähtee käymään ihan kaksinkin. Otettiin seuraamista, joka rupeaa ilmeisesti pikkuhiljaa takoutumaan Inton kalloon et mitä se on. Selkeän ongelman tässäkin huomasin, kun sitten annoin nakin palasen se jäi hetkeksi ns. pois kyydistä. Sitten se piti uudestaan houkutella siihen vierelle ja mukaan. Sitten koetettiin luoksetuloa, ja 'paikka' sanan kanssa oli pieniä ongelmia, ainakin istuma-asennossa. Mutta nätisti ja sopivalla vauhdilla tuli sitten suoraan eteen, kunhan tajusi jäädä odottamaan käskyyn asti. :) Koetettiin myös A-esteen ylitystä ja kyllähän tuo sen sitten kipusi ylös, kun vähän avitti! Mutta kaikesta tästä päätellen, kannattais varmaan pikku hiljaa mennä johkin ohjattuun treeniin! Pääsis taas eteenpäin ja neuvottas, et miten edetä..

Iltasella päätin sitten lähteä pyöräillen uittaan Intoo. "Uimarannalle" on meiltä vajaa kilsa matkaa, harmi vaan ku se on oikeesti vain karvattomille tarkoitettu. Mutta eihän siä viä ketään oo uimassa, niin mentiin sinne sitten. Ja reippaasti tuo haki keppiä vähän kauempaakin ja sitten saatiin pienimuotoisia hoffihepuleita! :D Sitten pyöräiltiin koira vapaana pieni lenkki, mettätien kautta meidän porukoille. Siellä toi hepulointi jatkuijatkuijatkui... Oli koira sitten varmaan jo yliväsyny! Menipähän sitten nuolasemaan (siis Into) kulhossa olleita karkkeja, niin oli sitten oikein herkkupäivä, ku se sai oikein tehtyjä temppuja vastaan aina hedelmäkarkkia! Kun kukaan muu paitsi minä en suostunut niitä enää syömään.. :)
Autolla sitten tultiin kotiin, Intosta on hauska (olettaisin ainakin) päivystää lava-auton repsikasta maalimaa! Tosin kuskilla on sitten vähän hankalampi nähdä oikealle, mutta hyvin ja hengissä selvittiin!