Juu eli alotetaan torstain agility-reeneillä. Eka oli vauhtisuora, jonka päässä oli namilautanen.. Ja koirahan irtos, ekalla kerralla kyllä varasti aika törkeesti.. Ja sitten toista lyhyttä harjoitusta otettaessa karkas, veti vähän kunniakierrosta esteitä yksinään mennen kentän toisella puolen, törmäs Nemoon, Nemon hihna meni rikki ja pojat pääs leikkiin.. Onneks eivät karanneet pitkin kenttää juokseen.. Sitten pari koiraa taukoa ja uusi yritys. Vaikka kepeille lähetys ei menny kovin hyvin, suoritti kepit kuitenkin hyvin, molemmilta puolilta.. :) Sitten varmaan namilautasesta sekaisin menneenä seuraava pitempi reeni meni Inton juostessa ees taas ettien sitä nami maasta ja kouluttajalta... Eli meillä tällä hetkellä namilautaset-namimiehet pois käytöstä sen aikaa ainakin, että saadaan toi homma toimiin.. Miettii kyllä aina välillä, että kauan sitä vielä viittii tossa lajissa päätään seinään hakata. Mutta ne pienet onnistumisen hetket saa aina toivon elämään, joten ei me vielä luovuteta ;)

Perjantai-iltana otettiin sitten kaveriporukassa tottista. Paikallamakuu yhdessä muitten kanssa meni hyvin, jopa yllättävän hyvin. En ollut kuin ehkä 2-3 metrin päässä ja palkkasin aina välillä. Pyrin siihen, että kun katsoi minua kohti yms niin sitten menin palkkaamaan... Mutta pahemmin ei kyllä muita edes vilkuillut. Sitten otettiin muutama liikkeestä istuminen ja vähän seuraamista, luoksetuloa ja vähän leikittiin. Fiilikset meni iteltä vähän, kun rupes sataan ihan hulluna vettä.. Eikä sitten koiraakaan kiinnostanu niin hirmuisesti.. Mut kuitenkin meni ihan ok.

Lauantaina olin kuuntelemassa Pertti Vilanderin luentoa koiraongelmista tai lähinnä siis ongelmaohjaajista :) Oli kyllä monta mielenkiintoista asiaa ja paljon antoi miettimisen aihetta.. Ehkä niistä voi jotain keinoja käyttää omassakin koiran kasvattamisessa/kouluttamisessa. Hyvää alkavaa vkoa kaikille!