Okei, ei vaan pysty keksiin parempaa otsikkoa. :)

Aamuruuan yhteydessä eli ennen sitä, otettiin pari maahanmenoa ja paikka harjoitusta. Seuraamisen harjoitteluakin otettiin, lähinnä sivulletuloa.. Koska seuraaminen on tuossa kuitenkin suht pienessä eteiskäytävässä vähän hankalaa...  Kun ruuat oli syöty ja mahaa lasketeltu, niin lähdettiin käymään lenkillä. Reilun tunnin lenkki, josta eka puolisko mentiin hihnassa ja takasin tultiin sitten metsätietä, missä sai juosta sydämensä kyllyydestä. Ja sitä vauhtiahan riitti. :D Edellisessä viestissä mainitsemastani riekkumisesta näkyi myös merkkejä, mutta tarpeeksi monen kerran jälkeen, koira itse tarjosi istumista ennenkuin minä ehdin reagoimaankaan koko asiaan. Eli ainakin oli pieni työvoitto!

Huomasin myös, että Into oli erittäin omistushaluinen tassuihinsa tarttuneista lumikökkäreistä! Narskutteli tassujaan eka itse, kun asiat ei edistyneet täytyi minun ottaa irrottaa ne. Koira kyllä ymmärsi, että helpompi kävellä kun ne on pois painamasta, mutta ne olisi pitänyt antaa sille itselleen! Kotiin tullessamme kävimme sitten eteisen lattialla kamppailua tassujen kanssa ja minä kilttinä emäntänä sitten annoin irrotetut jääkökkäreet Intolle. Ei varmaan ymmärtänyt, että minen niitä halunnut! :D

Huomenna päästään ehkä sitten Nemon ja Iinan kanssa lenkille. Pääsee pojat kunnolla riekkumaan, tosin meidän koiruus se vähän villimpi tapaus! :D Joten kaikki peukut pystyyn, että autot toimivat! :)