Ollaan otettu sisätiloissa maahanmenoa ja paikalla makuuta. Ainakin sisällä tuo paikalla makaaminen ei tuota sen suurempia ongelmia, vaikka aika (eikä matkakaan) kovin pitkä ole... Nyt pitää sitten vaan ahkerasti treenailla, niin pysyy molempien mielenkiinto yllä tähän touhuun.. :D Tai tietenkin koiralle tekee hyvää välillä pitää vähän taukoakin, mutta onhan sitä tullu jo lorvailtua niin paljon, että hävettää..

Torstaina käytiin sitten Nemon ja Iinan kanssa lenkillä. Kaks tuntiahan siinä vierähti, kun käveltiin sellainen lenkki, mitä yleensä hepoilla menevät.. Mutta hauskaa oli ainakin koirilla ja loppupäivä menikin sitten nukkuessa. Siskokin oikein ihmetteli kotona, että mihin se koira hukkui telkkarin edestä heilumasta... :)

Lauantaina ei sitten päästy treeneihin, kun ei ollut autoa millä liikkua... Ensi viikonloppuna olen taas töissä, mutta sitten mennään. Siihen mennessä täytyy yrittää saada koiraa jo vähän eteenpäin.. Oma mokahan se on, jos ei sitä niin ahkeraan reenaa.. Mutta näistä tunnelmista kohti uutta viikkoa!