Ja vanhat stoorit :) Keli on taas mitä inhottavin, lumi on sulanut ja vettä sataa. Koira on koko ajan rapainen ja vaatteet märkinä.. Noh, onneksi kuitenkin pyörätiet on sulat ja niissä on reipasta kävellä. Pari kertaa ollaan tottisteltu, mutta niistä ei ole sen enempää kirjoitettavaa, perussettiä ollaan otettu eli seuraamista, maahanmenoa, istumista ja luoksetuloa.

Agilityä on sen puoleen taas tullu reenattua. Viikko sitten sunnuntaina oltiin Ruovedellä aamupäivällä Pasi Pohjanpalon koulutuksessa. Eka tehtiin harjoitus, jossa katsottiin ohjaajan liikkumista ja liikettä. Se meni ihan ok. Toisena harjoituksena oli sitten vähän kinkkisempi rata, jossa oli pari pahaa kohtaa. Toisella kierroksella hevosenkakka vei taas voiton ja sen perässä juostiin ympäri kenttää. Noh, otin sitten yhen lantakasan käteen ja sen avulla päästiin sitten rata loppuun. Siihen loppui ne reenit. Oli turha kiusata itseään ja koiraansa ;) Illalla mentiin sitten omiin reeneihin, jossa oli aika perusharjoitukset. Keppien meneminen on hetkittäin ongelmana, jättää keppejä välistä yms. Omissa reeneissä otin sitten tiukan linjan, että maasta ei niitä hevosten jättämiä herkkupaloja etitä! Ja auttoikin vähän.

Eilen oli taas omat reenailut maneesilla. Taas olin tiukkana, että maasta ei poimittu mitään. Ekaan harjoitukseen otin alkuun pienen leikin patukalla ja jätin leikistä suoraan istuun. Radan pätkä menikin hyvin ja koira teki hyvällä vireellä, vaikka yhden aidan taakse jouduinkin laittamaan koiran paikalleen ja jatkettiin siitä. Myös yksi kakan perään juoksu tuli, mutta vähän hiekkaa koiran naamalle Nolostunut ja loppu mentiin loistokkaasti. Toka harjoitus lähti liikkeelle kepeillä ja sekin meni ihan ookoo. Vähän jäin koirasta jälkeen, kun piti viedä aidalta 90 kympin kulmasta aita-rengas, mut ois ehkä pitäny ohjata jotenkin toisella tavalla... Rengas meni loistavasti, vaikka sitä ei ole maneesissa reenattukaan.

Tulevana sunnuntaina en pääsekään agi-reeneihin, kun olen kaverin tupareissa ja siitä vkon päästä onkin sitten möllikisat maneesissa. Jo vähän jänskättää ;)) Aurinkoisia päiviä ootellessa :)