Ensimmäinen rajapyykki on nyt ylitetty!! Eli Into täyttää tänään mahtavat yksi vuotta!! :) Lenkit on heitetty, joten loppupäivä menee löhöillessä ja herkutellessa! Ehkä sitä jonkinlaista herkkuruokaa on pojalle annettava...

621675.jpg

Niinhän se aika vaan menee. Tais olla maanantaipäivä, kun pennut syntyivät. Ja siitä se sitten lähti... ;) Vielä näin murkkuilun ollessa päällä, niin ehkä joitain hetkiä voisi vaihtaa pois, mutta koirasta ei luovuta! Kyllä se sen verran on iloa ja uusia kavereitakin tuonut! :)

Into haluaa onnitella myös kaikkia sisaruksiaan eli Iippoa, Iigoria, Iikkaa, Immanuelia, Irvingia, Iiristä, Inkaa, Inkeria, Isadoraa ja Immiä!! Ja perheitä myös! Ja mikäli penikkasisarusten emännät/isännät tai heidän tutut käyvät täällä, niin jättäkää ihmeessä yhteystietoja! Olisi kiva kuulla kuulumisia. :)

En nyt ainakaan bongannut noista vanhoista kirjoituksista, että olisin aiheesta aiemmin maininnut.. Saatan siis hetkittäin toistaa itseäni ;) että aloitellaan viikon päästä agility! Täällä Mäntässä alkaa alkeiskurssi ja mukaan ollaan ilmottauduttu. Täällä on vuoden ympäri agilityreenejä, mikä on hyvä juttu! Eli alkeiskurssin jälkeen jos innostutaan, niin on mahikset jatkaa sitten jatkokurssilla yms.. On ainakin sitten kerran viikossa "pakko" ottaa koiraan kontaktia koulutuksen merkeissä, josko tuo kontaktikin parantuis tuolla agissa. Mutta siitä kertoillaan sitten enemmän, jahka koulutukset pääsevät vauhtiin. Nyt lähdetään viettään koiran kanssa leppoista päivää ja hengaileen.. :)