Kummasti tuo aika vierähti ja millään ei muka ehtinyt tänne kuulumisia kirjoittelemaan.. :) Mitähän tässä välillä on tullut edes tehtyä..? Koira on ollut kerran porukoilla hoidossa, kun olin launtaipäivän Tampereella vierailemassa. Oli mennyt ihan hyvin, ehkä se koiruus pikkuhiljaa rupee käsittämään, että sielläkin pitää käyttäytyä.. Kovasti oli ilmeisesti mua kaipaillut ja juoksennellut ympäri taloa kuullessaa autojen ääniä. Lähdin käymään tällä viikolla Lappeenrannassa/Joutsenossa esittelemässä koulujuttuja. Lähdin ti iltana ja tulin sitten keskiviikko-iltana takasin. Sisko vahti koiraa sen aikaa ja ilmeisesti sekin oli sujunut ilman suurempia haavereita.

Ollaan treffailtu Nemoa ja Iinaa aina, kun koira Mäntässä on. Sekä maanantaina että eilen torstaina käytiin juoksuttamassa ja uittamassa koiria. Into pääsi eilen jo vähän uimiseen viä enemmän mukaan, mutta ei se silti niin hölmö oo, että uis kaverin perässä puoleen selkään ja pyöris siellä ympyrää.. :D Kun Nemo menee tarpeeksi kauas keppiä hakemaan, niin Into palaa osasta matkaa takaisin rantaan. Kun Nemo saa kepin suuhunsa ja lähtee kohti kuivaa maata, niin Into säntää takaisin veteen ja kepukkaan kiinni! Ja sitten juostaan pitkin metsiä..

Intolla on pieniä keskittymisongelmia, kun se on Nemon kanssa liikenteessä. Eli meikäläisen huudot kaikuu kuuroille korville... Vasta sitten, kun Nemo on jo selkeästi kiinni eikä pääse minnekään, Into voi hitaasti madella mun luo. Eli tätä pitää kyllä todellakin reenailla... Otettiin eilen paikalla makuuta hetken aikaa koiruudet muutaman metrin päässä toisistaan ja Intokin pysyi paikoillaan niin kauan, kunnes vapauttava käsky tuli. Vaikka olikin remmissä kiinni ihan vaan sen takia, ettei mene Nemon suoritukset ihan pilalle..

Pyöräilyäkin alkukuusta pari kertaa harjoiteltiin niin, että Into juoksi vapaana metsätiellä ja minä sitten rauhallisesti poljeskelin etiäpäin. Yllättävän hyvin meni. Ehkä siinä oli sitten justiinsa se, että missään vaiheessa koira ei joutunut ns. hoputtamaan liikkumaan. Lenkkiä tuli varmaankin noin 3-4 kilometriä, joka on mielestäni ihan ok matka. Juokseehan se koirakavereidenkin kanssa parhaimmillaan saman verran ja enemmänkin ymsyms.. Jonkun reilun 500 metriä mentiin sitten hihnassakin, jossa varotoimena oli hihna valjaissa sekä kuonopannassa kiinni. Tuota hihnassa juoksuttamista harkitaan sitten ehkä vasta paremmin ensi kesänä, kun koira on vanhempi ja korvat löytyy taas. :)

Eli eipä meille kovin kummosia ole tapahtunut, tottiksessa ei olla kovasti edistytty, kun ei oikein olla ehditty reenaamaankaan.. Uusia kuulumisia taas joskus :)

ps. yritän lisäillä uusia kuvia nettisivuille, jahka tässä nyt innostun. Kun toi kuvablogi.com-meininki meni nyt mielestäni vähän huonompaan suuntaan... Josko keksisin sitten jonkin toisen ratkaisun, sitä odotellessa..