No nyt on aurinko hemmotellu kaikkia ilmeisesti ympäri Suomen maata! Ja kivahan se vain on, kun tiet rupeaa suurimmalta oleen kuivia eikä koira ole koko aikaa yltäpäältä ravassa.. :D Eli kyllä se kohta kesä on! Sitten pääsee koira uimaan, vaikka ei kyllä käynyt ku kesällä kerran uimassa.. Aika säälittävää, mutta otetaan sitten nyt sekin vahinko takas.. Jos ees tykkää uimisesta, sen näkee sitten.

Koulutuksellisesti huomasin tehneeni virheen, tosin ei mitään mitä ei voisi korjata. Uusia liikkeitä harjoitellessa ohjailen "tietenkin" Intoa makupalalla oikeaan kohtaan ymsymsyms.. Ja nyt sitten viime koirakoulussa käynnin jälkeen ollaan otettu sivulle tuloa ahkerammin. Ensi alkuun minusta tuntui luonnollisemmalta palkata koiraani oikealla kädellä, koska niin olin tottunut tekemään. Sitten jossain vaiheessa, kun vähän liikuttiinkin seuraa-käskyn alaisena, niin koira meni vinoon ja vaihdoin namit vasempaan käteen. Ja se sivulle tuleminen ei oikein tupannut toimimaan.. Nyt olen sitten kokeillut taas oikealla kädellä palkkausta ja koira on huomattavasti enemmän kärryillä.. Jotenkin tuntuu, että tuota kautta sen kontaktinkin saa paremmin. Eli onneks tajusin ny kokeilla, etten sitten vuoden päästä ihmettele ku ei vaan toimi! Toivottavasti joku ny tästäkin sepustuksesta taas tajus jotain.. :)

Toissapäivänä Into pääs juoksenteleen kahen tytsyn Juulian ja Tatsin (corgi ja saksanpaimenkoira) kanssa. Jälki oli sen mukaista.. Intolla on pienen pieni reikä keskellä kieltä ja siitä johtuen oli kuin pahempikin tappajakoira! Verta pitkin poskia ja rinnuksia.. Noh, eipä onneks käyny pahemmin niissä puun vetokilpailuissa, joissa meidän hurtta veti yhteen suuntaan ja ärisevät nartut toiseen! ;D

Nyt lähdetään kuvaileen meidän koiruutta tonne kevätilmaan, niin saadaan uusia nättejä kuvia! :)