Tällä viikolla eli eilen sunnuntaina käytiin tuolla Ruoveden puolella agility-harkoissa. Mäntän reenit oli peruttu, ku meirä maneesi oli varattu.. Mutta vaihtelu virkistää ja ihan hyvinhän se meni.. Otettiin eka pari lyhyempää harjoitusta ja sitten lopuksi pienen radan pätkän. Ison koiran kääntäminen tiukasti esteeltä toiselle tuotti vähän ongelmia, mutta kyllä siitäkin selvittiin jotenkuten.. Inton käyttäytymistä keinulla kehuttiin, kuulemma todella rautahermoinen kaveri. Mutta eihän tuo oikeen mitään säikähä ja kyllähän tuota keinua on omissaki reeneissä otettu..

Rataharjoitus oli kivan nopea ja yksinkertainen pätkä! Kuitenkin koiraa piti osata ohjata ja koiran olisi pitänyt hakea paremmin esteille ja irtaantua. Suht ok siitä kuitenkin selvittiin. Tai tuo esteille hakeutuminen onnistui kepeiltä pussille, mutta aidalta toiselle aidalle oli ongelmia.. Positiivista oli huomata Intossa, että uusi paikka, uudet koirat ja ihmiset ja esteetkin eivät aiheuttaneet ongelmia! Samanlainen höslä se oli ja pari kertaa piti karata tapaan eka ihanaa setteri-narttua ja sitten muuten vaan juoksennella.. ;)

Tottista otettiin yhtenä päivänä narupallo palkkana, mutta se ilo loppui lyhyeen ko naru irtos pallosta ja sen jälkeen sen kanssa oli suht mahdotonta enää palkata koiraa.. :) Meikäläinen on varmaan tulossa kipeäksi, ainakin kamala nuha on päällä... :( Joten taitaa jäädä tuo koiran kanssa ylimääräinen touhuaminen tältä viikolta vähän vähemmälle... Huomennahan se sitten on JO huhtikuu, että aika menee nopeaan! Aurinkoisia päiviä!