Eka pakko kommentoida tän päivän tottisteluja. Pari päivää meni pohtiessa, että mitä tekis ja millon ja tänään sitten toteutin tämän pohdinnan. Eli koira autoon ja valaistulle alueelle vähän tottisteleen. Otettiin seuraamista, oli namin kanssa parempi ku patukan. Oikeelle käännöksissä pari kertaa muistutin, et tähän suuntaan ja koira oli mukana. Pari liikkeestä istumista, ihan ok. Yks liikkeestä maahanmeno, tää oli hyvä. Ja sit luoksetulo pariin kertaan. Ekalla kerralla jäi vähän kauas istuun, mutta ei onneks tullu suoraan sivulle kuten syksyllä. Käsiapuja ei ollut. Toinen kerta vähän paremmin ja kolmannella kerralla rupes sitten jo vauhti hidastuun... Vika luoksetulo sitten suoraan patukkaan kiinni ja vähän riehumista ja sitten koira autoon ja kotiin. :) Näin sen pitäis toimia.

Sunnuntaina oli sitten agility-reenit tuttuun tapaan. Oli 13 esteen rata. Ekaks tehtiin se kahdessa osassa. Taas hetken miettimisen jälkeen Into oli loistavasti mukana ja irtos mahtavasti aidalle ja siitä suoraan putkeen. Kuunteli aivan mahtavasti. Toisella rundilla radan loppupätkä ja siinä koira hakeutu itse keinulle, kuten pitikin! Ja keinu kun on ollut viime aikoina aiheuttanut vähän murhetta. Hienosti maltto ottaa alakontaktinkin. Vikalla kierroksella sitten koko rata läpi ja sekin meni jees. Eli edistystä on tullut. :)

Ite en nyt sit saa vaan näyttää koiralle yhtään, että jokin meni pieleen. Ilmeisesti tän seurauksena useasti ainakin tulee se haistelu sitten kuvioon.. Osallistutaan varmaan tän kuun lopussa Ruovedellä agi-koulutukseen, jossa on ulkopuolinen vetäjä. Nähdään sit, että mitä tapahtuu uudessa ympäristössä. Hauskaa loppuviikkoa kaikille! :)