Nohniin, nyt on sitten ekat virallist agi-kisat takana. Tampereella oli iltakisat, jossa oli ykkösten agility- ja hyppyrata. Tuomarina oli Johanna Wütrich(?) ja koirakoita oli paikalla ihan mukavasti. Iina lähti kyytijäks ja kädestä pitelijäks. Jännitystä oli meinaan ollut ilmassa jo pari päivää ennen varsinaista hoo-hetkeä. Ekana oli siis agi-rata ja siinä oli muutama vaaran kohta, mut kuitenki aika simppeli. Into varmasti vaistos mun jännityksen, mutta oli hienosti mukana koko radan. Eka kielto tuli aa:n jälkeen muurilta ja siitä tais tulla toinenkin kielto, ku sit jäi kuitenki haisteleen jotain. Siitä sain sen kuitenkin matkaan mukaan ja sitten edettiin taas ookoo. Kepeillä oli hidas ja siitäkin tais tulla virhepiste. Sitten tuli lentokeinu, mitä ei kyl oo koskaan tehny! Ja sen jälkeen sit aidalle kielto. Eli kolme kieltoa ja hylky. Ois kyllä tullu yliaikaakin ton pyörimisen takia... Sitten koira autoon ootteleen tokaa rataa.

Ennen hyppyrataa mua ei sitten enää oikein jännittänytkään ja koira oli mun mielestä ihan mukana hommassa. Ainakin siihen asti kunnes mentiin lähtöviivalle. Koiralta loppui vauhti ihan kokonaan ja se oli ihmeellistä hölköttelyä. Kepit oli ko. radan valopilkku. Loppuradasta juoksi yhden aidan ohi ja kun sitä vauhtia ei sitten ollut, niin jätettiin leikki siihen. Eli toinen hylky.

Tyytyväinen olen kuitenki. Eka rata päästiin kuitenkin loppuun asti, eikä hyllyt tulleet siitä et koira ois lähteny radalta ;) Ja kontaktivirheitä ei tullut!! Vaikka niitten käskyttäminen olikin vähän vajaata.... Tästä jatketaan motivaatioreeneillä (eli samanlaista menoa kuin tähänkin asti) ja sitten Kokkolan Klagissa on seuraavat lähöt. Seuraavia päivityksiä ootellessa... :)