Alkuviikosta oli aivan loistavat ulkoilukelit ja niistä nautittiin jäällä lenkkeillen :) Laitan oheen muutaman kuvan todisteeksi ;)

Mulla on kamerana vaan normi digipokkari, joten noi liikekuvat ei oikein tuppaa onnistuun.. Mutta lelujen kanssa reviteltiin ja hauskaa oli. Tais kyllä ohi hiihtäjät katsoa sitä touhua.. Varsinkin, kun jätkällä oli aina välillä vähemmän kaunista sanottavaa ;D

Ja vielä yks poseerauskin..Ihan on vaaleenpunanen nenu ainaki :)

Muuten meidän touhut on ollu normisettiä eli agilityä. Viime kerralla päästiin kohtalaisesti läpi 12 esteen radan pätkän. Pientä ongelmaa edelleen keinun kanssa, en oikeen tiedä mikä siitä on tehny niin jännän. Kontakteja ollaan otettu pysähtymällä ja kyllä ne siitä pikkuhiljaa, kunhan reenaillaan ahkeraan :)

Pikkuhiljaa alkaa tuosta villistä adhd-pojasta tulemaan vähän aikuisempi. Kyllä se on edelleen ihan intoa täynnä, mutta aikuistumisen merkkejä on selvästi havaittavissa.. Tuskin siitä mitään itse rauhallisuutta tulee koskaan (enkä kyllä haluaiskaan), mutta käytöstavat rupeaa löytymään ;D Onhan niitä harjoiteltukin :)

Olen viikonlopun töissä, mutta ensi viikolla on taas vapaata joten toivotaan aurinkoisia kelejä!