Leiri oli siis Ekho:n eli Etelä-Karjalan hovawarttien ja kennel Hofriinan järjestämä leiri Lappeenrannan Haukkulaaksossa, jonne suunnattiin Inton kanssa... Kotiin ollaan tultu jo eilen illalla, mutta vei aika hyvin mehut itse kustakin niin nyt vasta toipunut tarpeeksi jotta pystyy jotain kertoileen.. :) Eli perjantaina lähdettiin matkaan joskus kympin aikaan varmaan vasta oltiin käyty tankkaamassa yms.. Matkaa tehtiin sellaiset 4,5 h sisältäen yhden pienen ja toisen vähän pidemmän pysähdyksen. Eli suht nopeesti taas kaasuteltiin ;) Oltiin Inton kanssa ensimmäiset ns. vieraat, jotka saapui. Mutta nopeasti paikalle tuli sitten loppukin porukka.. Ensin vähän evästettiin ja sitten oli agilityn vuoro. Sitä oli vetämässä Terhi Joutsenosta. Esteinä oli vain aita x 5, pussi ja putki. Mutta loistavasti niilläkin saatiin tovit vierähtämään.. Into oli vähän ihmeissään, että missä mä oon, mitä pitäis muka tehä ja varmaan oli ehkä vähän väsykin... Noh, selittelyn makua. Koira haahuili ties missä, eikä oikein ottanut kontaktia meikäläiseen.. Noh, joten kuten siitä sitten selvittiin.. Iltasella oli sitten vähän makkaran paistoa ja muuta istuskelua...

Lauantaina aikaseen (klo 8 aikoihin) oli herätys ja aamupalalle.. Sitten oli pieni muotoinen esittelykierros ja lisää porukkaa oli saapunut! Vaihtoehtoisina reeneinä oli jälkeä ja viestiä. Jälki oli sitten se meidän valinta. Jokainen teki tasonsa mukaan ne jäljet ja Intolle tehtiin ensin lyhyt (meikä meni vähän vinoon...) makkarajälki, jossa oli joka toisella askeleella namia. Meni ihan hyvin, mutta rupesi sitten vähän haahuilemaan jälkeen jääneiden makkaroiden perään... Toinen samanmoinen, mutta vähän pitempi jälki meni ehkä hitusen paremmin, mutta vähän sivussa kuitenkin... Ja taas meinattiin ottaa vähän takapakkia..


Ruokailu ja sen jälkeen oli tottista/esineruutua. Me mentiin katsoon vähän tottista ja sitten otettiin kahdestaan parit agilityt.. Kello oli varmaan neljän jälkeen kun lähdettiin Inton kanssa piipahtamaan Lappeenrantaan katsoon mun koulukaveria. Takasin tultiin varmaan joskus kasin jälkeen ja sitten oli taas illan viettoa.

Sunnuntaina kaikki heräsivät karuun todellisuuteen; ulkona satoi vettä. :( Ei muuta kuin aamupalalle, jossa selkeästi oli tunnelmat vähän apeammat kuin edellisenä päivänä... Muodostui kaksi porukkaa jäljelle toinen ja toinen sitten hakuun. Me lähdettiin taas jäljelle, koska koin että siitä olisi kuitenkin tulevaisuuden kannalta eniten hyötyä.. Nyt tehtiinkin sitten ehkä hitusen pitempi jälki kuin edellisenä päivänä ja nyt oli nameja vain joka kymmenennellä askeleella suunnilleen.. Hyvin eteni, mutta keksi taas jossain vaiheessa että muutamia makkaroita taitaakin jäädä jälkeen... Loppuun asti selvittiin, vaikka jouduinkin kysäseen että tännekö meidän kuuluukin mennä. Eli koira oli kartalla. Kävin myös kulkemassa mukana, kun koira meni alo-luokan jäljen. Hienosti eteni ja kyllä minä haluan, että meidänkin koira osaa joskus! :) Hyviä vinkkejä saatiin jatkoa ajatellen ja lisämotivaatiota siinä sivussa!

Sitten oli enää vain loppuruokailut ja siivoukset. Ja kotia kohti. Oli kyllä oikein hauskaa ja suuri kiitos kaikille mukana olleille ja kaiken mahdollistaneille! :) Ehkä ensi vuonna sitten uudestaan...