Onneks (?) se kestää vaan ehkä jonkun reilu kuukauden..?! Ainakin jos on viisaampia uskominen.. Ja ihmiset joutuu kestään omien lapsiensa murkkuikää mahdollisesti pari-kolmekin vuotta! Ei ole helppoa! :D Meillä tuppaa ny oleen ongelmia jo tavallisen naru-lenkinkin kanssa! Vapaana ne ongelmat on näin talven aikaan jotenki helpompi ratkasta eli heittää lumipaakku puskaan ja koira juoksee sen perään ja unohtaa, kuinka p*ska emäntä sillä on! :D Yritän niin kovasti selvitä tästä huumorilla :)

Pahin riehumispaikka on pienen kaupunkimme ei-niin-kovin-vilkas keskusta. Siellä mentiin kuitenkin ihan rennon letkeesti, ilmeisesti oli tylsää lähteä tallustamaan hämärille kujille, kun heti rupesi riekkuminen.. Päästiin aina pari sataa metriä ja uudestaan... Noh, ehkä näitä sitten joskus oikeasti huvittuneena miettii..

Ja mitäköhän tollasen 8,5 kk:n ikäisen koiran oikeasti pitäisi osata?! Meidän koira osaa lähinnä vaan peruselämän asioita (silloin kun haluaa..) ja .... Noh, eipä meidän tarkotus ole tähdätä vielä mihkään kisoihin tms.. Tätä asiaa ei auta se, että meikä ei pääse ohjattuihin reeneihin koiran kanssa läheskään viikottain.. Sieltä sais varmasti lisämotivaation tehdä asioita ja joku osaisi heti kertoa vierestä ja kädestä pitäen, mitä pitää muuttaa.. Noh, täytyy selvitellä millon treenit siirtyvät viikolle.. :) Nyt öitä ja palaamisiin!