Ilmat ei kyllä anna ymmärtää, että nyt ois kesä.. Nytkin olin kolme päivää vapailla ja joka päivä sato vettä. Noh, Suomen kesähän on vähän tällaista :) Taas on harrastettu vähän agilityä ja tottisteltu siinä sivussa, pikkasen ;) Viikko sitten maanantaina alko ohjatut agi-reenit ja siellä koira ei ollu oikeen mukana. Mä menin Inton kaa yhen kierroksen ja sit Iina otti Inton kanssa vähän radan pätkää.. Nyt maanantaina veettiin eka tunti alkeiskurssia sateessa ja sen jälkeen si omat reenit. Ekassa harjoituksessa oli mutka-putki, suorassa linjassa aitax2 ja putki vähän vinoon. Laitoin aitojen taakse namialustan ja lähetin koiran liikkeestä ja vähän vinosta kulmasta putkeen ja hyvin toimi. Koitellaan nyt, jos toi lentävälähtö toimis noissa ratapätkissä, harjoitellaan niitä lähtötilanteita sit erikseen. Ekalla kerralla tosin juoksi tokan aidan viereen, ku kouluttaja seiso siä. Luuli varmaan, et on namimiehenä.. Mut sitten pelitti jo hyvin. Tokana reeninä sitten mentiin vähän toisenlaista pätkää, aitoja, putkee, keppejä ja se meni ok, kun palkkailin aina 3-4 esteen jälkeen.. Kepit meni kans jees, vaikka oli kaikki 12.

Tiistaina käytiin päivällä sitten ittekseen treenaamassa. Otettiin samoilla esteillä harjoituksia ku edellisenäkin päivänä. Ja koira oli ihan LOISTAVA!!! Ei ole kyllä moneen aikaan ollut niin kuulolla ja mukana! Oli ihan pirun hyvä fiilis. Sit otettiin viä päälle muutama toisto kepeillä ja A-esteellä kontaktitreenit. Ja hyvin meni nekin. En tiedä, oliko syynä uusi herkku, juusto mutta sitä pitää kyllä toistekin kokeilla. ;)

Nyt otetaan sit tehotreeniä, kunhan juhannuksesta selvitään, kun se Kokkolan Klag-viikonloppu lähenee... Pitäs varmaan tehä vähän myös suunnitelmaa, et mitä treenataan ja miten. Mutta ei niitä viitsi tänne raapustaa, kerrotaan niistä sitten jälkeenpäin :)

Hyviä Jusseja kaikille ja toivottavasti aurinkoakin näkee! :)