Noh, nyt sitten onkin ollut jo pikkasen kylmempää ja luntakin on nähty! Tosin onneksi vain pieni, hento kerros, joka on sulanut aina päivän mittaan pois. Ollaan vietetty koiruuden kanssa suht rauhallista pääsiäistä, kun olen ollut töissä.

Käytiin lauantaina leikittämässä hurttia Iinan kanssa. Pojat (eli meidän koira + Nemo) juoksi pitkin peltoja ja olivat aivan puhki reilun puolen tunnin leikkimisestä! Nyt kun kaverit muutti tänne Mänttään myös ja asuinalueitten välillä on joku vartin kävelymatka, niin varmasti pääsee jätkät useamminkin tapaamaan toisiaan! Eikä sitä yksinään saa koiraa niin hulluna juoksemaan, että noin lyhyt aika saisi sen aivan puhki. Tai ainakaan emännän kunto ei vastaa tuon ajan tarpeita.. :)

Sen ihmeempiä ei olla touhuiltu, siis arkirutiinien lisäksi. Reenaamista ollaan otettu lenkeillä, mm. paikalla oloa ja luoksetuloakin... Nyt tuossa luoksetulossa on vähän se ongelma, että koira ei oikein osaa tulla suoraan eteen.. Menee aina vähän vinoon, joten siihen täytyy paneutua.. Ja sivulle-tuloa harjoitellaan edelleen ruokailun yhteydessä.

Ei muuta kun hyvää uuden viikon alkua! Ja toivotaan, että lämpimät kelit palaavat!