Nämä kirjoitukset tuppaa alkaan aina samalla ajatuksella; eipä ole hetkeen kirjoitettu, mutta eipä ole kummia tapahtunutkaan Talvea ollaan tosiaan vietetty ilman agilityä ja varmaan sama meno jatkuu hamaan tulevaisuuteen.. Tokoiluun ollaan päästy vähän sisälle sisällä iltojen ratoksi ja jos NYT oikeesti sais sen seuraamisen kuntoon vihdoin ja viimein!! Eihän Into täytäkään vasta kuin viis  Eli ulos siirrytään reenamaan, kunhan lähistöltä löytyy joku tarpeeks iso sulanut maapläntti.

Into on kärsinyt tänä talvena kerran lievän silmätulehduksen, vein sen heti lekurille joten ei ehtinyt kehkeytyyn suuremmaksi. Sai tipat ja meni ohi. Ja toissa viikolla oli havaittavissa korvatulehdusta, joten käytin sitä kotopuolessa eläinlääkärillä ja taas saatiin tipat ja meni ohi. Intolle ilmeisesti kertyy aika paljon tota "korvavaikkua" ja niitä pitää kyllä melkein päivittäin puhistella.. Mutta onneks Into on kiltti ja namien toivossa antaa yllättävän helposti puhdistaa korvansa, joten homma on sen puoleen ok.

Ihan hirmuista pentukuumetta täällä poden ainakin minä (Into tuskin ymmärtää tätä asiaa ihan samalla tavalla), mutta olen keksinyt hyviä syitä ja tekosyitä, miksi tässä tilanteessa toista koiraa ei tule vielä... Ehkä myö odotellaan viä ainakin vuosi, jälleen kerran Mua nauratti tai lähinnä kyllä ihmetytti, kun tuolla Lemmikkipalstojen pk-palstalla oli kyselyä, että mitä pk-rotuista koiraa ei koskaan ottaisi. Listalla oli aika monella hoffi, se ei "tietty" ollut suuri ihmetys, koska harva tietää koiran potentiaalia. Mutta joku oli laittanut hovawartin kohdalle, että 'pelottava'!! Se kyllä pikkaisen pisti silmään. En tiedä, mitä sillä tarkalleen tarkoitettiin, mutta ei olisi todellakaan eka termi, minkä liittäisi hovawarttiin. Seuraava koirani todennäköisesti ei tule olemaan hovawartti, mutta ehdottomasti näitä mahottomia hovarontin riekaleita tulee varmasti talosta löytymään tulevaisuudessa.

Näillä mietteillä tulevaan viikkoon ja kevääseen!