Agility on edelleen ollu meidän harrastus nro ykkönen. Viime maanantain ohjatuissa treeneissä koira oli kymppinä mukana ja teki loistavat pujottelut. Keskiviikkoiltana(?) Iina reenas Intoo, ottivat puomia ja pientä pätkää. Puomin alastulokontaktilla koiran ongelmana on ollut, että se heittää takapuolensa aina pois puomilta. Otettiin sitten aidan siivekkeet avuks, että koira pysy suorassa alastullessa. Meni jees. Myös pientä radan pätkää ja meni hyvin. Lauantaiaamuna kävin itekseen ottamassa puomia ja keppejä. Molemmat meni hyvin. Maanantaina ohjatuissa treeneissä oli 3 erilaista pientä rataharjoitusta. Ne kaikki meni mun muistaakseni ok :) Paitsi yhen harjoituksen lähössä oli aita vähän vinossa ennen aata ja kolme kertaa koiraa koira juoksi ekan aidan ohi suoraan aalle. Mut sit palautus ja lähemmäs aitaa ja meni jo ok.

Eilen oli sitten oman seuran järjestämät möllikisat Virroilla. Kisat alko kuudelta, kilpailevien ryhmä alkoi joskus ennen kahdeksaa... Ennen sitä kannustettiin megamöllejä ja möllejä. Minä olin Inton kanssa ekana lähtövuorossa.

1247073011_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Ohessa jonkinlainen kuva radasta. Aika ahdasta oli, kun kenttä on aika pienen kokoinen. Ja kun on treenattu aika isoilla esteväleillä, piti todellakin miettiä miten ohjaisi.. Ja olihan toi eka kymmenen estettä aika vaikea väli.. Noh, sinne astikaan ei päästy kun koira jo aalta syöksy haisteleen roskista ja lähtihän se kentältäkin meneen... Noh, koira houkuteltiin takas ja sitten vaan uutta yritystä. Hetki mentiin taas varmaan esteelle 8 asti ok ja sitten mentiin rengas väärin ja juostiin puomin viereiseen lepikköön hakeen narttujen hajuja... Ärräpäät kyllä oli ihan kielenpäällä. Koira korvasta kentälle takas ja taidettiin jatkaa matkaa 10 takaa. Sit kyllä käsi meni jo namitaskulle ja lopussa palkkasin puomilla kontaktit loppuun päästiin varmaan ilman virheitä. :D

Iina kisas myös Inton kanssa. Ja heillä meni huomattavasti paremmin ;) Aidalta nro 4 tais tulla pudotus, ku koiralta loppu vauhti ja joku toinenkin virhe tuli, mutta muuten oli hienoa menoa! Lopputuloksissa siis minä koirani kanssa vikoina ja Iina Inton kanssa tokina 10 vp ja aika oli myös ilmeisen nopea. Vähän kysymysmerkkinä ollaan nyt sitten, että mitä päätöksiä teen Kokkolan suhteen. Koira starttaa, mut kenen kanssa niin se on viä päättämättä. Varma on, et Iina jonkin radan menee... Tietty siellä taas olosuhteet on ihan erit ja varmastikaan kentän ympärillä ei ole kusetettu koiria yms, joten... Mutta kertoillaan näistä sitten, ku ollaan kotiuduttu!!

Hyvät loppuvkot ja aurinkoista viikonloppua toivotellen Heli ja Ii-mies