Tänään oli vapaa ja aurinko paistoi! Jesh! Vähän ulkoiltiin ja illalla oli taas agi-treenit. Eka vedettiin alkeiskurssia, mikä oli taas hauskaa. Kiva katsoa muiden onnistumisia, saa itekin positiivisen mielen :) Sitten oli omat treenit. Oli kaks radanpätkää. Toisella oli aita-rengas-keinu-muuri-aita ja kepit. Se oli sellanen verryttelypätkä.

1245703909_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Toka oli sitten yllä oleva rata. Helpon oloinen, mutta jujuna oli, että koiraa piti ohjata ilman ääntä eli ainoastaan käsillä ja kropalla.Sillon maneesissa talvellahan se ei onnistunu ollenkaan, mutta nyt olin luottavainen ja päätin kokeilla mitä koira tekee. Sanoin vaan alkuun, et 'mennään' ja loppuradasta en sanonu mitään. Loppupätkällä 8:n jälkeen en sit enää ohjannu koiraa, vaan se lähti haisteleen/juokseen oikeelle. Tuli kuitenkin heti, ku käskin. Otettiin perään toinen kierros ja siinä tiputti 3-esteen, mitä ei juuri tee. Kouluttaja ei ehtiny laittaa rimaa kokonaan paikalleen, vaan piti siitä viä kiinni kun Into hyppäs sen yli. Tässä Intoo ei ees kiinnostanu, et joku seiso niin lähellä estettä, hyvä. Meinas kyllä taas kaartaa ennen vikaa oikeelle, mut hienosti korjas. Taisin tossa tokalla pätkällä käyttää parissa kohdassa jotain ääni-merkkiä, mut hiljaista menoa oli tavalliseen meuhkaamiseen verrattuna ;D

Oli hauskan onnistuneet treenit. Otettiin eka siis tota ääntetöntä menoa ja sen jälkeen pari toistoa A-esteellä ja keinulla, missä kontaktitreeniä. Lopetettiin reenaus, kun tuli aivan loistava, sujuva, nopea suoritus kepeillä! Mukava lopettaa, kun jää positiivinen mieli tekemisestä. :) Aurinkoista viikon jatkoa kaikille!