Eli eilen alkoi agilityn jatkokurssi, pikkasen tais olla jokainen koira vähän ruosteessa.. :D Sitä se viikon tauko teettää.. Tai parit toistot piti vähän kaikkien ottaa, tosin syy saattoi tietenkin olla myös ohjaajassa eikä koirassa.. Noh, Into oli kyllä intoa täynnä mutta myös oli "vähän" haahuileva... Ilmeisesti sen faktan tajuaminen, että tästä aidalta saatetaankin jatkaa viä jonnekin niin uupuu. Kun aiemmin on melkein otettu vain yhtä-kahta estettä.. Eilen tehtiin kuitenkin jo ns. ihan kunnon sarjaa.. Aidan ylityksessä oli pientä ongelmaa, mutta ihan ookoo meikä sai sitä kuitenkin hetkittäin ohjailtua.. Keskiviikkona katsotaan sitten tuota uudemman kerran..

Tottista ollaan koetettu pienissä erissä ottaa ja keskiviikkona aion agissa kaiken jäävän ns. vapaan ajan käyttää koiran seisomis-harjoitteluun ;) Ihan ajoissa taas liikenteessä.. Tai kyllähän tuo ny seisoo ihan joten kuten, mutta itsestään ei kyllä mihkään fiksuun asentoon hakeudu. Sivulle tulo sujuu nyt ihan jees, pitää vaan vähän tuota vaikeustasoa korottaa.. Kaikki ajallaan.. :) Mihkään ei tod ole kiire, veikkaan että menee bh:t sun muut niin ens kevääseen.. Koira ois sillo sen 2 vee, että ehkä se on tollaselle hoffin retaleelle ihan sopiva ikä ruveta kisaan.. Vielä kun tämä arkielämäkin raastaa hetkittäin meikäläisen hermoja..

Joo-o eli Tervistä jo vähän jännitetään! Me ollaan nro 29! Kävin ostaan uuden pannan ja hihnan näyttelyitä varten, en nyt sitten vain tiedä että onko vähän liian hepposta tekoa.. Toivotaan että jaksaa kuunnella mua eikä halua poistua kehästä ennen aikojaan ;)