Nohni, nyt otettiin sitten parit reenit tauon jälkeen.. Keskiviikkona oltiin hakumettässä tutuks tulleen porukan kaa. Paikkana oli ylämäkeä sisältävä kaistale, jossa oli aika hyvin näkösuojaa. Meidän osuuksissa keskityttiin ensin siihen, että Into ymmärtää irrota myös sinne kauemmaksi ettei jää etureunaan haahuileen.. Ihan hyvin se unohti mihin ukko (tässä tapauksessa kylläkin naispuoleinen) oli menny, vaikka näki melkei koko ajan suunnan ja alueen. Hyvin etsi kuitenkin. Toisena tehtiin sitten niin, että maalimies oli maassa makaamassa tms eikä ollut jo valmiiksi kädet ojossa tunkemassa makkaraa hoffipojan suuhun. Ja ilmeisen hyvin sujui tämäkin. Maalimieheltä ei ole enää mikään kiire pois vaan kiltisti makkaraa syöden tullaan pois kuusikosta. Kyllä siitä varmaan vielä hakukoira tehdään! :)

Tänään sitten käytiin tottisteleen. Seuraamista vähän otettiin ja ilmeisesti minä olen ainoa este tässä etenemisessä. Eli koira ymmärtää mitä pitäis tehdä, mutta meikä antaa käskyjä aivan liian myöhään ja vähän miten sattuu, joten koira joutu arpomaan. Olikin hyvä, että oli kaveri mukana katsomassa sitä touhua. Ehkä niihin ohjattuihin reeneihin pitää mennä, oikeesti ens vuoden puolella! Luoksetulo sujui myös erittäin mallikkaasti. Tosin ensin oli vaikeuksia saada koira pysymään paikoillaan. ;) Mutta nätisti tulee eteen istumaan, siitä perusasentoon tulemista ei olla vielä harjoiteltu, askel kerrallaan.

Omistaja lähtee pienelle rentoutumisretkelle Ruottin risteilylle lauantaina, joten sen ihmeempiä vkonloppusuunnitelmia koiran varalle ei ole.. Hauskaa loppuviikkoa ja palataan taas, kun on jotain kerrottavaa! :)