Elikkäs viime viikko meni ihan kokonaan töissä ja muissa maalimoissa... Mitään ei saanut aikaan, kun on ollut surua ja hautajaiset perjantaina.. Jospa tällä viikolla sais vähän nostetta elämään ja myös koiran kouluttamiseen. Agilityssä käytiin kyllä molempina päivinä (ma ja ke) ja uutena otettiin keskiviikkona a:ta. Se ei ollut Intolle ongelma, on se sen verran rohkea kehveli! =) Muuten sujui ihan hyvin kaikki, mutta keksi aitauksessa vieressä olevat pennut joiden luo karkasi, kun olisi pitänyt hypätä mun luo.. Tai hyppäshän tuo, mutta kaartoi sitten kauniisti pusuttelemaan pikkuisia.. Noh, ei siinä sen suurempaa vahinkoa sattunut meikä vaan sai hakea sen sitten vielä pari kertaa pois..

Mä tartten myös uudet hermot! Yrittäny tässä parina päivänä taas ottaa vähän tottista sisätiloissa, eikä siitä tule yhtään mitään... Tai koira ei sisällä innostu tekemisestä, joten sen sivulle tulot sun muut on ny hakusessa.. Toivotaan että noi hirmuset vesisateet loppuu ja pääsis pihalle tekeen.. Ennenku seuraaminen on jollain tavalla hallinnassa niin me ei edetä mihinkään, koska seuraamista tarttee kuitenkin jokaisen liikkeen kohalla.. Edes sen "täydellisen" sivulle tulon verran.. Ja meikä siis herpaantuu ihan totaalisesti ja sitten pitää yrittää rauhottaa ittensä ja poistua nätisti takavasemmalle. Elikkäs mulla enemmän oppimista ku koiralla! :)

Nytkin pihalla sataa, mutta ei auta muu kuin lähteä lenkkeileen.. Toisaalta sadekelillä ei tule ketään vastaan, ainakaan pienten koirien kaa! Ja illalla sitten taas agilityileen... Katsotaan, mitä haittatekijöitä siellä tällä kertaa on. Ja Tervakoskelle mekin ollaan tulossa/menossa!