Jep, eli eilen oltiin taas Jämsässä tottisteleen. Vapun tienoon takia oli nyt loppu viikosta jäänyt reenaukset nollaan eli vähän kattellaan-asenteella mentiin. Taas oli kaikki koirat samaan aikaan kentällä ja aika nopeesti Into rauhottu ja keskitty vaan muhun. Tosin yks musta labbis-nuorukainen ois sitä kovasti kiinnostanu... Otettiin seuraamista, maahan menoa ja istumista ittekseen ja sit kouluttaja kierteli katsomassa, et miten sujuu ja antoi ohjeita tulevaan. Meidän tulevat harjoitukset tulee seuraamisen osalta keskittyyn rytmien vaihteluun eli juostaan ja hiivitään normivauhdin väliin ;) Sit ku niihin reagoi niin päästään taas eteenpäin. Into oli kentällä positiivinen yllätys, kotona on vähän jätättänyt seuraamisessa, mutta ny ei melki ollenkaan.. Outoo.. Mut hyvä :D

Sitten Inton mielestä varmaan parhaaseen reissuun ikinä se pääsi lauantaina. Mulla oli kummitätini synttärikemut, jotka kesti koko päivän. Noh, Inton otti sitten seurakseen Nemo (ja Iina kans)!!! Voin vaan kuvitella kuinka innoissaan se on siä jossain painattanu meneen.. Uusia kokemuksia oli ollut pakettiauton perässä meneminen, jossa ei ollu ees alkuun tajunnu komentaa Nemoo ;) Ja kuulemma myös ehkä vähän vieraskoreekin oli ollu, eli makkaraa ei oltu kytätty ihan samalla tavalla kuin varmaan omassa pihassa ois.. Juhlista kotiuduttaessa vastassa sitten olikin onnellinen, mutta väsynyt koiruus! Kiitos vielä Iinalle! :)

Varmistuneita tulevia päivämääriä on, että 7.6. lähdetään yllä olevan kaksikon kanssa Harjavaltaan ryhmänäyttelyyn esiintyyn. Sitten lähden Iin kanssa hoffiyhistyksen leirille heinäkuun alussa!! Ja sit tietty Tervis-viikonloppu on pyydetty vapaaks töistä eli sinnekin pitää sitten lähteä :) Ja seuraavat ohjatut "tason mittaus" treenit on lauantaina 17.5. klo 12. Tuolloin ois myös mätsäri Mäntässä, mutta jää nyt sitten väliin.. Oikein mukavaa ja vähemmän tuulista loppuviikkoa!! =)