Eli hyvin meni koko Lappeenrannan reissu! Ajokeli oli mitä parhain teiden ollessa sulat, tosin sitten ulkona oli tosiaan vähän kosteata.. Mutta ei se ainakaan koirien menoa lannistanu.. Pentutapaamiseen oli saapunu Hofriinan "aiemmasta" eli huhtikuussa syntyneestä pentueesta oli paikalla kaksi mustaa pentua. Ja "meidän" pentueesta oli paikalla yhteensä kymmenen koiraa (yht. syntyi 12 kpl) eli aika hyvä prosentti. :) Ja pentujen ja heidän perheiden lisäksi paikalla oli H-pentueen emä Ida, I-pentueen emä Demi ja iskä Tito. Unohtamatta Ikosen Taijan Karoa.

Minähän olin reippaana (ja Into kans!) kukonlaulun aikaan liikenteessä. Oltiinkin sitten reippaasti etuajassa paikalla. Intolla kyllä riitti ihmettelemistä lampaissa ja shetlanninponeissa! :) Kun kaikki oli saapuneet paikalle käytiin läpi esittäytymiskierros ja sitten lähdettiin pareittain luontopolulle, jossa oli hoffiaiheisia kysymyksiä. Koirat pääsi kierroksella juokseen vapaana ja me kierrettiin yhdessä Idan, Heddan ja Aijan kanssa, nuoremmat juoksenteli kahdestaan ja kuluttivat suurimmat energiat. Kierroksen jälkeen oli sitten syömistä ja "vapaa-aikaa". Sit ku kaikkien massut oli täynnä oli pieni temppurata kierros ja näyttelyharjoitus.. Lopuksi vielä kahvit ja sitten takasin kotiin.

Into käyttäytyi loppujen lopuksi mielestäni erittäin hyvin, ottaen huomioon olosuhteet ja mahdollisuudet suureen grande katastroofiin! Se laittoi jopa kaksi kertaa makuulle, vaikka veljiä seiso parin metrin päässä! Wow! Ja veljistä puheen ollen.. Kaikki muut blondit oli kyllä aika erirakenteisia, ku Into. Tai siis enemmän äijiä, ku vertas Intoon. ;)

Tällä viikolla sitten mennään reeneihin, ku en oo töissä! Jesjes! Ja pikkuhiljaa jo rupeaa jännittään myös Tampesterin KV, ku siä on niiiiin hirmuisesti hoffeja. Tai yleisestiki koiria. Kuonopannan tarpeellisuus myös havaittiin eilen, joten sellainen hankitaan, kunhan tonne Jämsään päästään. Siellä lähin eläinkauppa. Mutta nyt sitten lenkille.