Vietettiin ihanat kaksi ja puoli päivää lomaillen Pyhäsalmessa (Jyväskylästä 170 kilsaa suoraan ylöspäin).. Kiitos Hanna ja Tara sekä muu poppoo! :)

Into ja Tara mettikössä hetki rauhassa..

676762.jpg

Koirat juoksi "hulluina" ympäri maaseutua ja häiritti naapureita komentamalla vuorotellen toisiaan! Hyvin tulivat toimeen, Into ei välittäny vaikka neiti esitteli matalimpia ääniään ja purukalustoaan! Intolta vaan ei tuo virta tuppaa loppumaan ennen kuin sille leikille ja riehunnalle tekee stopin. Sitten rauhottu kyllä kiltisti nukkumaan, ku telkes sen kiinni esim. puuhun ja tarpeeks kauas toisesta koirasta..

Tänään lähdettiin sitten ajeleen kotiin ja matka taittui aikasta hitaasti, ku teillä oli jo jonoja.. Into nukkui kiltisti matkan kotiin ja kotonakin meni heti makuuasentoon ja silmät kiinni. Meillä oli agility illalla ja mietin, että mitäs siitä sitten tulee... Noh, hyvinhän tuo meni! Samantien kun otin hihnan käteen kotosalla, niin jo oli koira ovella.. Auton takaosaan ei ois oikein halunnu hypätä. Meinas varmaan, että tämän päivän autolla ajelut on kyllä ny jo tehty!

Agissa reenattiin uusina juttuina pituutta ja muuria. Ja pussia mentiin koko pituisena ja ilman toisen pään ilmaan nostamista.. :) Kyllä se laji siitä lähtee, hauskaa on ainakin tähän asti ollut ja tunti vierähtää aivan liian nopeasti! Nyt sitten  unten maille ja juhannusta odottelemaan! Eli kaikille oikein hauskaa juhannusta!!!