Heinäkuu on hurahtanut ohi melkein huomaamatta, eli tässä vähän kertausta mitä on tullut heinäkuun aikana tehtyä.

Koulutusleiri:
Oltiin hoffien koulutusleirillä Laitilassa heinäkuun eka viikko. Koko viikon ajan eli kokonaiset kuusi koulutuspäivää oltiin opiskelemassa haun salaista maailmaa. Aloittelijana oppi kyllä tosi paljon ja sai eväitä tulevaan harjoitteluun. Kiitos vaan kaikille meidän porukassa olleille!! :) Oheisohjelmista osallistuttiin Iin kanssa viettitestaukseen. Siinä todettiin koiralla olevan erittäin paljon saalisviettiä ja taistelutahtoa myös. Puolustus-aluetta ei koiralta oikeen löytynyt.. Viikko oli rankka, mutta antoi paljon ja varmasti ensi vuonna uudestaan!

Tervakoski:
Hoffien päänäyttelyssä Tervakoskella pyörähdettiin myös. Tuomari teki tarkkaa työtä ja saatiin koko paperillinen tekstiä täyteen. En myöskään tajunnut, että olisi ollut joku käännöspalvelu joten hetken aikaa menee ennen kuin saan sitä itse jotenkin käännettyä.. :) Laatuarvosteluna tuli avoimesta luokasta EH. Koira käyttäytyi erittäin mallikkaasti, joka oli tavoitteena Harjavallan hyppimis-episodejen jälkeen.. Joten ollaan tyytyväisiä. Hyvä konsti on varmasti Inton kaltaisen duracell-pupun kanssa ottaa se kehän laidalle ajoissa, että se ehtii suurimmat virrat kuluttaa...

Haku-treenit:
Löydettiin itsellemme haku-porukka Keuruun seudun kennelkerhosta ja siellä ruvetaan nyt ahkeraan käymään. Näistä lisää tulevaisuudessa.

Agility:
Agilityssä ei olla edistytty kesän aikana yhtään... Muutaman kerran Iin karkailu muiden koirien luo oli hallinnassa, mutta nyt se on keksinyt aina lähteä tarpeilleen kesken esteiden.. Vaikka hätä ei varmasti ole, kun on tehnyt kentän ulkopuolelle ja jo kotonakin hätiään... Tänään on treenit ja pitää nyt sitten ottaa max. 3 estettä kerralla ja palkata sitä koko ajan, josko se tästä sitten taas.. Sillon kun suorittaa niin osaa kyllä paljon asioita yms, mutta varmaan se on nyt tulossa johkin jumpittelu-ikään ja kaikki tyttöhajut yms vie mennessään..

Tuossahan noita asioita mitä on tehty :) Tulevaisuus eli elokuu pitää sisällään kahdet mölliagility-kisat, joihin osallistumista mietitään vielä.. Ja sitten 30. päivä on Tampereella ryhmänäyttely ja sinne on ilmottauduttu. Yritän nyt päivitellä kuulumisia vähän ahkerammin, kun tämä kesän työrupeama hellittää :)

Aurinkoisia kelejä toivotellen, Heli ja Into