Ei vaan, tuntuupa että on tänään ollut rauhallista kun on itse ollut töissä viis tuntia.. :) Koiruuskin sai olla taas ihan yksinään, ku sisko oli kanssa menoillaan.. Mielestäni yksi koiran tärkeimmistä tehtävistä toteutuu Inton kanssa loistavasti; Koira toimii loistavasti herätyskellona! Tietenkin olisi soveliasta, että se herättäisi vähän aiemminkin mutta klo 9 on kuitenkin se viimeisin aika nousta. :) Kello on itsellä usein soittamassa jo paljon aiemmin, mutta torkkua toisen perään.... Kello on aina +-10 minsaa, kun koira vaan kiehnää ja kiehnää vieressä, eikä poistu ennenkuin emännän silmät on auki.. :D Joo-o, sekin virhe tuli tehtyä että koira nukkuu sängyssä. Noh, jos sen joskus sieltä pois haluan niin sekin onnistuu. Ja makuuhuoneen oven saa myös kii tai hankittua portin.. :)

Leikin ja ruokailun yhteydessä ollaan nyt opeteltu sitten maahanmenoa, että koira varmasti sisäistää käsky-sanan. Mitään kovin vakavasti ei olla otettu (kiits vaan neuvoista) ja yritetään nyt panostaa tohon hauskaan tekemiseen! Meidän piti päästä keskiviikkona koirakoulun reeneihin, mutta ku pakkasta oli sitten taas jo lähemmäs parikymmentä niin kentälle ei ollut mitään asiaa.. Kuitenkin osaavamman ihmisen kommentit on aina aika valaisevia, vielä kun ne ei vastaa omaa käsitystään omasta ja koiran suhteesta mitenkään.. Tietenkin varmaan pitävät enemmän paikkansa kuin omat käsitykset.. heh..

Sunnuntaina minä lähden laivalle ja koira jää siskon kanssa kotiin.. Toivon, että kaikki menee hyvin. Outoa on, että mun ollessa paikalla koira on koko ajan ns. siskon kimpussa ja kiusaa sitä minkä ehtii.. Ja kun minä en ole kotosalla, niin koira on kuin enkeli eli aika välinpitämätön siskoani kohtaan.. Mistäköhän sekin johtuu?

Noh, ehkä se vielä joku päivä selviää. Nyt nukkuun ja huomenna vilisee museo täynnä lapsia, vie viimeisetkin mehut.. :) Eli suosiolla reenaamiset ymsyms jää ens viikkoon.. Huomenna iltasella kunnon lenkki ja sitten rentoudutaan...!