Moikka, koulutuksissa ollaan käyty Inton kanssa. Viikko sitten torstaina oli Lotta Vuorelan (Naurava Koira) agi-koulutus Längelmäellä sisähallissa. Sisähallissa olikin kivan viileetä, kun ulkona paisto aurinko. Olin paikalla ajoissa ja ehdin katseleen pentujen koulutusta, kaikkea sitä voi jo pienellekin pennulle opettaa. Meidän koulutuksessa oli rata, missä oli joku 20 estettä. Mentiin se kahdessa osassa. Alkuosassa otettiin kerran uudestaan, mut meni hyvin. Loppupätkässä sitten hiottiin vikaa suoraa ja kerrottiin, että kyllä ne emännänkin jalat toimii Silmänisku Kepit oli loistavat ja muutenkin koira oli koko reenien ajan hienosti mukana ja kuulolla. Takaaleikkaus ei ihan onnistunu, mut sitä pitää ny reenata muutenki..

Seuraavana tiistaina oli sitten Susanna Turtiaisen (Pieni Koiruus) koulutus meidän omalla kentällä. Radalla oli muutama kinkkinen kohta ja sillä radalla piti JUOSTA! Puomi mentiin neljä (??) kertaa ees taas ja jalat kyllä sitten loppu jo toimimasta. Tärkeimpiä pointteja harjoituksessa oli, et treenata pitää AINA kuin viimeistä kertaa pääsisi kentälle ja molemmilla pitää olla hauskaa! Sain sitten myös muutaman vinkin, miten saada koira innostuun mun kanssa tekemisestä. Täytyy kokeilla, jos ei muuten meinaa toimia Hymy

Torstaina oli meidän kerhon "klinikka-tunti", missä oli aiheena eteneminen ja kontaktit. Otin pari keinua myös namilautasella ja tuli siihenkin sitten vauhtia. Toistojatoistojatoistoja. Sitten pari etenemistä eka suoralla pätkällä (3 aitaa) namilautaselle ja sitten mukana jo aika paljon kaarrettakin. Kaari juttu ei ihan heti toiminu, ku joku oli kusassu tms. sinne kaaren reunaan... Loppujen lopuks se namilautanenkin sieltä löytyi.. Tänään sitten kävin ittekseni aamusta ottaan vähän takaakiertoo ja sainkin koiran lähteen aika hyvin kiertään.. Kepit meni kans ok. Et sellaista.

Pari päivää sitten otettiin myös vähän tottista ja oli vanhalla mallillaan. Talvella onkin sitten tarkoitus ehkä keskittyä enemmän tohon tokoiluun, ku muutetaan Poriin. Mä meen kouluun ja Into lähtee tietty mukaan. Ei siis aiota siellä osallistua syksyllä agi-harjoituksiin, joten harjoitetaan tota tottelevaisuutta Hymy Mut kohti uutta viikkoa ja huomenna taas agi-harkkoihin..