Pakko kirjoittaa kertoakseen, miten eilen meni agilityreeneissä! Ja suht hyvinhän siä meni :) Tällä kertaa oli yks koirakko meidän lisäks, joten välillä sai hengähtääkin.. Tehtiin eka 9 esteen rata suoraan, eli ei jaettu osiin tms. Into lähti liikkeelle varsin mallikkaasti ja itse hakeutu koko ajan esteille! Se on hyvä juttu! Mutta sitten välillä se täysin eksy ja lähti vaan hajun perään nuuskutteleen.... Palaa kyllä aika nopeesti takas ja sitten jatkaa taas ku mitään ei ois tapahtunu.. En tiedä voisiko osittain johtua siitä, jos en ehdi sille antaan uutta käskyä tms, niin se ehtii jo reagoimaan kymmeneen muuhun asiaan siinä välissä..? Kun ei kuitenkaan ole tylsistynyt tms, koska energiaa löytyy ja sitten toimii loistavasti yhteen mun kanssa kuhan keskittyy siihen, mitä komentoja annetaan.

Toinenkin harjotus oli melki oikeen radan pitunen ja siinä oli kanssa 10 estettä. Siinä oli loppuosassa tiukkoja käännöksiä, joista Into selvisi mallikkaasti vaikka onkin "iso" koira :) Yhtään estettä ei pudonnut tms, josta kouluttajakin oli ylpeä.. Into on sen verran ketterä tapaus ja tulihan siinä välillä otettua vähän ylimääräisiä kaarroksia, heh. Kuten varmaan jo ennenkin mainostanut, niin eiköhän tuosta agilitykoirakin saada ;)

Täällä tulee nyt vettä, toivottavasti ei koko viikkoa vaikka niin ovat tainneetkin vähän lupailla... Hyvää alkanutta viikkoa!