Innostuinpa minäkin tekemään vähän tilinpäätöstä menneestä vuodesta. :) 

INTO : Agilityä.. Keväällä harrastettiin agilityä Mäntän porukassa maneesissa. Mukaan mahtui yksi koulutus. Toukokuun alusta siirryttiin ulkokentälle ja treenattiin ahkerasti. Startattiin ekassa agi-kisassa Tampereella 2.6. Tuloksena 2 x hyl. Kesän aikana oli parit koulutukset ja ahkera treenaus tuotti osittain tulosta. Kokkolan Klag-tapahtumassa viisi virallista starttia. Tuloksena 1 x 0-tulos (kiitos Iinalle ohjauksesta!) ja pari muuta tulosta ja pari hylkäystä. 22.8. Orivedellä agility-kisoissa 2 x hyl tulokset. Agilityn treenaukset jäivät, kun muutimme Poriin. Siitä huolimatta kävimme 5.12. Seinäjoella kisoissa, mistä myös 2 x hyl, vaikka radat oli osittain loistavat. 

Muuta: Käytiin yhdessä näyttelyssä. Mäntässä tuloksena tyydyttävä. Koira oli aika laihassa ja karvattomassa kunnossa. Katsotaan, jos keväällä 2010 käytäisiin jossain kehässä pyörähtämässä. Tottelevaisuutta ollaan treenattu lähinnä itseksemme ja siinä on noi tavoitteet vielä saavuttamatta... Into on päässyt ekaa kertaa myös matkustamaan junassa ja se on ollut aina yhtä seikkailua :) 

Emäntä: Osallistuin agilityn koulutusohjaaja-kurssille ja olin toisena kouluttajana alkeis-jatko-kursseilla kesällä. Opetti paljon uutta ja oli mukavaa hommaa. Toivottavasti jossain vaiheessa pääsen jatkamaan. Olin mukana Virtain Kirsut ry:n hallituksessa ja se on ollut myös kivaa. Syksyllä pääsin opiskelemaan Poriin (www.hum.utu.fi/oppiaineet/satakunta/) ja muutimme sinne elokuun lopussa.

Vuosi 2010: Luvassa molemmille toivottavasti uuden oppimista ja lisää mukavia hetkiä harrastusten parissa. Näillä eväillä mennään eteenpäin ja toivotetaan kaikille ONNELLISTA UUTTA VUOTTA!!!!