.. ja pikkuhiljaa siitä on myös toivuttu! ;)  Matkaan lähdettiin jo aikaseen aamulla ja paikan päällä oltiin hyvissä ajoin.. Junnuluokka pääs vauhtiin varmaan joskus puol 11 ja sitten blondien vuoro tuli joskus yhen jälkeen (kelloa en katsonu, mutta luulisin..).. Eli odottelua se tuppas oleen. Ja sitten kun oli oma kehä ohi, niin ruvettiin ootteleen iskän mukana menoa jälkeläisryhmään. Hauskaahan se oli ja nähtiin sitten viä viimoseks näyttelyn parhaita koiria, joita kyllä ehkä muutama kierros saatettiin liikaa kenttää ympäri juoksuttaa.. "Onneks" ei oo menestyvää koiraa niin ei tarttenu turhaan siä juoksennella. :D Siis ensikertalaiselle oli kaikin puolin erittäin mielenkiintonen reissu ja kiva oli nähdä satoja erilaisia hoffituksia! Ajatuksena oli jäädä sinne yöks sunnuntain tokoja katsoon, mutta koska keliksi oli luvattu sadetta ei se enää väsyneenä houkuttanut jäädä telttaan yöpyyn.. Noh, ensi vuonna sitten oikeemmalla asenteella ;)

Ja jos ny kertois jotain siitäkin, mitä siä kehässä tapahtu meille.. Eli tuloksena EH! Josta ollaan kyllä enemmän ku ylpeitä! Into oli niin hyvä siä kehässä, että ei mitään rajaa tai no, tuomari ei saanu suuta avattua mutta muuten.. Keskitty täysin muhun ja ravas! melkein kokonaisen ringin, pari hassua laukka-askelta ja sain sen taas hallintaani! Loisto hauva siitä ehkä viä kehittyy! Arvostelu luettavissa kotisivujen tuloksia-kohdassa..

Tänään oli sitten myös agilityä, joka ei menny ihan hirveen hyvin.. Koira oli koko reenien ajan vähän omissa maalimoissaan, teki kyllä mutta sitten esteiden välillä lähti vaan haahuileen jonneki, ei kiva. Ja lopuks otettiin viä puomia ja a:ta. Oltiin vikoja, niin muut koirat häipy sitten siitä kentältä ja Intsukka sai ihan hirveen kohtauksen! Se ei vaan suostunu alkuun ees kattoon puomia kohti, se vaan hätäänty että mihin kaikki meni.. Kyllä se ne sitten meni, mutta hirveellä jyskeellä sitten kattoon perään hävinneitä kavereita.. Noh, katsotaan sit keskiviikkona mitä käy, Nemo ei ollu tänäi eikä sit varmaan keskiviikkonakaan reeneissä. Voiskohan johtua osittain siitäki ku Into ei oo ollu siä koskaan "ilman" Nemoa?! Noh, sen näkee sit ylihuomenna.. Nyt nukkuun, ja huomenna paluu arkeen...